Skip to content
Fotocredit: gemeente Wassenaar

Werkzaamheden rotonde Lange Kerkdam – Johan de Wittstraat – Gravestraat

27 januari 20222 minute read

Van maandag 31 januari tot en met vrijdag 11 februari wordt de rotonde Lange Kerkdam – Johan de Wittstraat – Gravestraat opgeknapt. In deze periode is de rotonde afgesloten voor verkeer. De rotonde wordt opnieuw bestraat met natuursteen en er wordt beplanting aangebracht voor een mooi, groen aangezicht.

Bereikbaarheid
De rotonde is tijdens de gehele periode voor doorgaand verkeer afgesloten. Tijdens de werkzaamheden zijn omleidingen ingesteld. Om bevoorrading mogelijk te houden wordt de rijrichting van het Tuinpad tijdelijk omgekeerd.

Voetgangers ondervinden geen last van de werkzaamheden en fietsers worden verzocht om af te stappen en via het trottoir hun weg te vervolgen. De huizen blijven te allen tijde te voet bereikbaar over het trottoir. In de directe nabijheid van het werkvak wordt een aantal parkeervakken gebruikt voor opslag van materialen en een keet. Het centrum en de parkeergarage blijven tijdens de werkzaamheden bereikbaar.

Herinrichting Centrum Wassenaar
De herinrichting van de rotonde is de onderdeel van de revitalisering van het centrum. Het is de eerste stap van de nieuwe inrichting van een stijlvol, persoonlijk en authentiek centrum waar bewoners en bezoekers graag winkelen en recreëren. De nieuwe inrichting past bij het karakter van het dorp, met aantrekkelijke winkelpuien en veel groen. Voor zomer 2023 beschikt Wassenaar over een centrum dat past bij de eisen van de huidige tijd: gevarieerd, toegankelijk, veilig én groen.

Tags

AfsluitingGemeenteLange KerkdamRotondeWassenaarwegwerkzaamheden
Gerelateerde artikelen
Back To Top