Skip to content
Fotocredit: PR

Nieuwe datum bekend voor One Two Tribute Festival op Duinrell

28 januari 202242 second read

Het One Two Tribute Festival op Duinrell wat oorspronkelijk zou plaatsvinden op zondag 10 mei 2020 vindt dit jaar plaats op zondag 15 mei 2022. Duinrell heeft goede hoop dat het muziekfestijn dit jaar veilig haar doorgang kan vinden.

One Two Tribute Festival

Op zondag 15 mei vindt op Duinrell de eerste editie van het One Two Tribute Festival plaats. Het landgoed in Wassenaar wordt omgetoverd tot een groot muziekfestival met verschillende bekende tributebands en natuurlijk zijn ook alle attracties en het Tikibad geopend.

Op een groot buitenpodium treden diverse tribute artiesten op die live worden begeleid door onze eigen 9-mans tributeband Candy Angels. Perfecte imitators van o.a. Amy Winehouse, Tina Turner en Michael Bublé zorgen voor een feest der herkenning. En op het podium van het Zomertheater vind je de allerbeste ABBA-tributeband en de bekende Haagse formatie The Clarks.

Tickets zijn verkrijgbaar via Duinrell.nl/onetwotribute.

Tags

DuinrellFestivalNieuwe datumOneTwoTributeWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top