Ga naar hoofdinhoud
Fotocredit: Loopgroep de Wassenaarse Slag

Hardlopen voor beginners bij Loopgroep de Wassenaarse Slag

30 januari 20222 minute read

Het nieuwe jaar 2022 goed beginnen? Zin om te gaan bewegen? Altijd al willen hardlopen maar nooit de eerste stap gezet? Op dinsdag 15 februari 2022 start een cursus speciaal voor beginners bij Loopgroep de Wassenaarse Slag.

In samenwerking met Yakult Start to Run van de Atletiekunie biedt Loopgroep de Wassenaarse Slag deze beginnerscursus aan. Het trainingsprogramma duurt 7 weken en in de laatste week ben je klaar voor de Start to Finish loop: 25 minuten non-stop hardlopen. Al is het misschien moeilijk te geloven maar dit is voor iedereen haalbaar!

Met deze hardloopcursus voor beginners leer je van een gediplomeerde trainer op een verantwoorde manier hardlopen met aandacht voor looptechniek en het voorkomen van blessures. Kijk op www.hardlopen.nl/zoek-en-boek/12489-yakult-start-to-run/ voor meer informatie en schrijf je in! We trainen op dinsdag- en donderdagavond en beginnen om 19.15 uur vanaf de kantine van voetbalvereniging Blauw Zwart.

Kijk ook eens op www.loopgroep-de-wassenaarse-slag.nl voor meer informatie over onze hardloopgroep of mail loopgroep.de.wassenaarse.slag@ziggo.nl.

Proeftraining
Op dinsdag 8 februari 2022 is er een proeftraining. Heb je nog twijfels of specifieke vragen over het meedoen aan Start to Run? Kom vrijblijvend langs! Ook hier verzamelen bij Blauw Zwart en aanmelden is niet nodig.

 

 

Tags

BeginnerscursusHardlopenLoopgroep de Wassenaarse SlagProeftrainingWassenaar
Back To Top