Skip to content

Kaartverkoop The Passion Wassenaar van start!

31 januari 202232 second read

De mooiste en meest geliefde Nederlandstalige popnummers in een eigentijds decor brengen het paasverhaal tot leven en laten je het beleven met al je zintuigen. In een aaneenschakeling van muzikale hoogtepunten word je meegenomen in een verhaal over een bijzondere man die al eeuwenlang een grote impact heeft op het leven van miljarden mensen. Een verhaal dat ons raakt in onze eigen angsten, twijfels en onzekerheden, teleurstelling en pijn, maar ook in onze verlangens naar liefde, genegenheid en oprechtheid.

Wil jij dit verhaal van dichtbij beleven? Kom dan op 8 t/m 10 april 2022 naar The Passion Wassenaar in de Messiaskerk Wassenaar. Boek nu je kaarten via: www.thepassionwassenaar.nl

 

Tags

KaartverkoopStartThe Passion WassenaarWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top