Skip to content
Fotocredit: PR

Jeugdtrainers en -coaches Blauw-Zwart in nieuwe trainingspakken

4 februari 202233 second read

Afgelopen zaterdag zijn door Rob Barnhoorn de eerste nieuwe trainingspakken voor alle jeugdtrainers en -coaches uitgedeeld. Eind vorig jaar hebben we invulling kunnen geven om voor alle jeugdtrainers en coaches een uniforme uitstraling te kunnen realiseren. Afgelopen week is de nieuwe kleding geleverd.

Gelukkig hebben we twee trouwe sponsoren van Blauw-Zwart bereid gevonden de kosten hiervoor voor hun rekening te nemen. Jeugdvoozitter Renate de Jong was zeer verguld met de deze bijdrage van Harold Bussing van KONE en Arno van der Kooij van ATC Aviation. “Het is mooi om te zien dat ook in deze tijd er bedrijven zijn die onze vereniging willen blijven steunen. Arno en Harold, bedankt!”

Marco van Brecht
Bestuurslid sponsoring

Tags

Blauw-ZwartSponsorsTrainingspakkenVoetbalWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top