Ga naar hoofdinhoud
Fotocredit: politie Wassenaar

Politie Wassenaar vat 4 woninginbrekers in kraag

4 februari 202249 second read

De politie heeft gisteravond vier woninginbrekers aangehouden. Na een melding via 112 van een oplettende omwonende kwam de politie de inbrekers in Wassenaar-Zuid op het spoor. Na een achtervolging konden de inbrekers rond 19.45 uur worden klemgereden.

Vermoedelijk hebben de inbrekers in de omgeving van de Konijnenlaan/Nachtegaallaan ingebroken dan wel een poging daartoe hebben gedaan. De politie is een uitgebreid onderzoek gestart.

Ze vragen inwoners om scherp te zijn op eventuele braaksporen. Neem direct contact op met de politie als u “verse” beschadigingen van braak aan bijv. deuren of ramen heeft.

Een politiewoordvoerder laat weten blij te zijn met de kordate omwonende die direct het 112-alarmnummer heeft gebeld. “In dit soort situaties wordt niet altijd 112 gebeld terwijl het ons enorm kan helpen, zoals in dit geval met maar liefst 4 aanhoudingen.”

Tips? Bel de politie!
Heeft u informatie of heeft u camerabeelden die de politie kan helpen bij het onderzoek. Neemt u dan contact op met de recherche van politiebureau Wassenaar via 0900-8844. Liever anoniem: 0800-7000

 

Tags

112 meldingAanhoudingAchtervolgingInbrekersWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top