Ga naar hoofdinhoud
Fotocredit: Annemieke van der Togt

In het licht – gebaseerd op boek Karin Bloemen. Met muziek van Ellen ten Damme

10 februari 20222 minute read

Volgende week woensdag 16 februari staat “In het Licht” – de muzikale solovoorstelling gebaseerd op het autobiografische boek van Karin Bloemen “Mijn ware verhaal”, in ons theater in Wassenaar. Een muzikaal verhaal vol veerkracht en liefde naast de pijn en schaamte.

“Het is heel spannend om andermans verhaal naar het podium te vertalen. Juist bij dit soort verhalen, wil je het zo integer mogelijk brengen. De muziek, geschreven en gecomponeerd door Ellen ten Damme, maakt het compleet.” – aldus Lisse Knaapen, bekend van de eerdere Solostories productie ‘Emma wil leven’. Zij zal ook deze solovoorstelling spelen, onder regie van Benno Hoogveld.

IN HET LICHT – ‘Tijdens het optreden van een zangeres dwalen haar gedachten af naar haar jeugd. Jaren die getekend zijn door gruwelijke gebeurtenissen in haar jeugd…’

Seksueel grensoverschrijdend gedrag, misbruik, incest. Door alle berichtgeving van de laatste tijd, krijgt het meer aandacht en staan we er ook beter bij stil. Ook op politiek vlak lijkt er beweging te komen op dit vlak.

De makers van Solostories zijn een kei in het vertolken van belangrijke maatschappelijke thema’s. En bij ons kunt u de laatste try out zien voor dat de voorstelling een landelijke tour gaat maken. Mis het niet.

WINACTIE CD IN HET LICHT – Na afloop zal ook de gloednieuwe cd met de muziek van Ellen ten Damme en zang van Lisse Knaapen verkrijgbaar zijn in de foyer. Wij mogen 1 exemplaar (met handtekening van Ellen ten Damme en Lisse Knaapen) verloten onder de bezoekers van de voorstelling in Wassenaar.

Beluister de titelsong van de voorstelling op YouTube https://www.youtube.com/watch?v=wewjOD3UgeE

Woensdag 16 februari om 20.15 uur staat deze integere voorstelling vol prachtige muziek in uw Theater Warenar in Wassenaar. Kom. Juist nu.

Kaarten Online: www.warenar.nl/programma

Telefonisch is de Kassa momenteel bereikbaar op woensdag van 10 – 14 uur via 070 511 8382

Mail met vragen over voorstellingen met de kassa via kassa@warenar.nl
Overige vragen, bijvoorbeeld over verhuur van ruimtes, kunnen naar info@warenar.nl

Tags

In het LichtLisse KnaapenTheater WarenarvoorstellingWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top