Skip to content

Smaragd: Voor werkende mantelzorgers!

10 februari 202259 second read

De edelsteen die, gevormd door grote druk, al eeuwen de harten van mensen verovert: de smaragd. Evenals deze edelsteen worden ook werkende mantelzorgers door de druk van werk, gezin, school en de vele regels binnen Nederland gevormd tot een prachtig persoon die voor velen onmisbaar is.

Bij Smaragd komen we iedere 3e woensdag van de maand aan de hand van een thema samen om met elkaar tips en verhalen uit te wisselen, maar ook om ons hart te luchten. Dat doen we vaak op een leuke manier, bijvoorbeeld door een pubquiz of een gezamenlijke maaltijd, zodat er ruimte is voor serieuze momenten, maar ook om even te lachen. Zo houden we samen het mantelzorgen langer vol.

Waar: van Heeckerenhuis – Gele kamer (rechtervleugel)
Wanneer: woensdagavond 16 februari (elke 3e woensdag van de maand)
Tijd: 19.30 – 21.30 uur

Aanmelden of meer informatie:
Dit kan bij David Keus via ons algemene nummer: 070-511 22 26 (9:00 – 14:00 uur) of per e-mail naar info@smowassenaar.nl. Om te zorgen dat we elkaar op een veilige manier kunnen ontmoeten, willen we u vragen om zich van tevoren aan te melden

Stichting Maatschappelijke Ondersteuning Wassenaar
van Heeckerenstraat 2
2242 GX Wassenaar
070 – 511 2226 (op werkdagen van 09.00 – 14.00 uur)
info@smowassenaar.nl / www.smowassenaar.nl

smaragd afbeelding2

 

 

Tags

MantelzorgcafeSmaragdStichting Maatschappelijke Ondersteuning WassenaarWassenaarWerkende mantelzorger
Gerelateerde artikelen
Rijbewijskeuringen CBR In Wassenaar
Back To Top