Skip to content

Vrijwilliger? Vraag je VCW-vrijwilligerspas aan!

14 februari 20222 minute read

Eind december hebben bijna 2000 Wassenaarse Vrijwilligers een VCW-vrijwilligerspas ontvangen. Deze blijk van waardering kunnen wij bieden met hulp van ruim 50 winkeliers en ondernemers in Wassenaar. Hiermee ondersteunen zij het onmisbare vrijwilligerswerk in ons dorp. Als gebruiker van de pas ondersteunt u weer de lokale middenstand. Wees loyaal, koop lokaal!

Met de VCW-vrijwilligerspas kunnen vrijwilligers met korting hun inkopen in Wassenaar doen. Of het nu is op het gebied van uw “computer/media” behoefte, waar u bij 2 bedrijven terecht kunt. Of behoefte heeft aan “verzorging van huid en haar”, waarbij u de keuze heeft uit 5 bedrijven. Mocht het gaan om de inwendige mens, dan staan er 5 bedrijven voor u klaar om uw behoefte stillen. Natuurlijk wordt het heerlijke uit eten gaan niet vergeten. Hiervoor kunt u bij maar liefst 9 bedrijven terecht. Uiteraard is er ook voor de “mode” een mooi aantal winkels die u graag als klant zullen ontvangen.

VrijwilligerspasMocht er in bovenstaande opsomming niets van uw gading bij staan, kijkt u dan vooral ook bij de aanbiedingen onder het kopje “Diverse”. Eigenlijk voor bijna al uw boodschappen en andere uitgaven is er wel een bedrijf in Wassenaar die graag een bijdrage wil leveren als dank voor de inzet van de grote groep in Wassenaar actieve vrijwilligers. Wij zouden u graag willen zeggen: kijk op onze website en maak er met plezier gebruik van!

Bent u vrijwilliger in Wassenaar en heeft u nog geen pas? Neem dan contact op met uw vrijwilligerscoördinator of secretaris van het bestuur. Zij kunnen gratis de vrijwilligerspas aanvragen voor hun vrijwilligers door een email te sturen naar vwpas@vrijwilligerscentralewassenaar.nl.

 

 

Ons kantoor en de fietsenwerkplaats zijn i.v.m. de coronamaatregelen alleen op afspraak open. Bel of mail ons voor het maken van een afspraak.

www.vrijwilligerscentralewassenaar.nl | info@vrijwilligerscentralewassenaar.nl | 070-5113133
Volg ons ook op Facebook

Tags

VCWVrijwilligerscentrale WassenaarVrijwilligerspasVrijwilligerswerkWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top