Ga naar hoofdinhoud
Fotocredit: gemeente Wassenaar

Meer weten over cliëntondersteuning?

15 februari 202243 second read

Ben jij bekend met de cliëntondersteuners in Wassenaar? Een cliëntondersteuner geeft je gratis informatie en advies op het gebied van maatschappelijke ondersteuning, (preventieve) zorg, jeugdhulp, onderwijs, welzijn, wonen, werk en inkomen.

De cliëntondersteuner is onafhankelijk en objectief en heeft dus geen verplichtingen naar de gemeente of zorgaanbieders. Je vindt de cliëntondersteuners van Wassenaar bij Stichting MEE en SMOW. Een van de cliëntondersteuners is Dana Stolk. “Elk vraagstuk is anders en iedere cliënt weer bijzonder. Denken in creatieve mogelijkheden is dus belangrijk, om hen zo goed mogelijk aan de maatschappij te laten deelnemen.

Ons doel is hun zelfredzaamheid vergroten. Dat houdt in dat we naast de cliënt staan en meedenken, uitleg en advies geven over verschillende zaken. We helpen bij gesprekken met gemeente, zorgaanbieders of zorgkantoor.” Meer weten over cliëntondersteuning? Kijk dan op www.thuisinwassenaar.nl

 

Tags

AdviesClientondersteuningGemeenteInformatieThuisinWassenaarWassenaarZelfredzaamheid
Gerelateerde artikelen
Back To Top