Skip to content
Fotocredit: PR

Boeken voor de Voedselbank

18 februari 20222 minute read

Gisterochtend heeft Kevin Hassing tien exemplaren van zijn boek ‘Mus en kapitein Kwaadbaard’ aan de Voedselbank in Wassenaar overhandigd. “Geweldig om te zien hoe hard en met hoeveel enthousiasme gewerkt wordt om veel gezinnen te helpen. Hopelijk zijn de kids blij met het boek.” 

Hij roept lezers op om een donatie te doen aan de voedselbank. “Lezen is geen privilege; het is een basisbehoefte!”

Doneren kan via: www.voedselbankwassenaar.nl

Kevin Hassing (1984) is naast auteur ook acteur. In 2004 begon hij aan de Toneelschool en Kleinkunst Academie in Amsterdam. Zijn stage liep hij bij MTV Productions ism REP in de voorstelling Romeo over Julia. ​Na zijn afstuderen heeft hij onder andere gespeeld bij jeugdtheatergezelschap Het Laagland in de voorstelling Het Oneindige Verhaal (The Neverending Story), Bent,The Normal Heart en in de toneelbewerking van Fatal Attraction.

​Ook is Kevin actief als stemacteur. Hij is de stem van verschillende personages in tekenfilms en series. Zo is hij o.a. te horen als Spencer in iCarly, Pablo in Violetta, Ricardo in Soy Luna, Dave in Alvinnn and the Chipmunks en Jay in De Lego Ninjago Film. Ook leest hij voor o.a. Storytel luisterboeken voor. Daarnaast is Kevin ook te zien geweest op televisie. In de televisiefilm Cas, Goede Tijden, Slechte Tijden in de RTL4 serie Centraal Medisch Centrum als Dokter Sebastiaan de Moor.

​Vorig jaar speelde Kevin samen met zijn beste vriend in Hehobros On Tour, een theaterversie van hun succesvolle YouTube-serie Hehobros. Mus en kapitein Kwaadbaard en De 5 Slangen vormt het debuut van de Wassenaarder. 

Tags

BoekenKevin HassingMus en kapitein KwaadbaardVoedselbankWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top