Skip to content
Fotocredit: N. Senf

Theater Warenar weer volwaardig open: Uit (heel) Dichtbij

18 februari 20222 minute read

Het kan weer! Volle zalen met toneel, cabaret, muziektheater, dans, comedy en concerten. Hoe fijn is het dat Wassenaarders zo dichtbij een Theater hebben, waar het na de grote opknapbeurt in Corona-tijd goed toeven is. In het rode pluche van de Theaterzaal, maar ook in de sfeervolle foyer en bar. En het kan weer, zonder 1,5 meter te hoeven aanhouden.

Er komt nog een mooi rijtje van voorstellingen aan de komende maanden. De compactheid van de zaal is een enorme pré, want je zit eigenlijk altijd dichtbij de artiesten. En na afloop komen zij vaak ook een drankje doen in de foyer om met het publiek te praten.

Wat heeft het publiek dat gemist. Een avondje uit dichtbij, met een goed gevulde zaal.

Kom en steun de artiesten en het theater na zo’n lange stilte. Wat gaat u uitzoeken de komende periode? Wordt het Loes Luca op 5 maart? Niet Schieten op 25 februari? Of Kasper van Kooten 25 maart? Of neemt u de (klein)kinderen mee naar De Prins van Oranje op 3 maart in de voorjaarsvakantie? Jasper van der Veen zit al bijna vol op 1 april.

Of ga je liever naar de PubQuiz? Ook dat kan weer!
Kijk op de website www.warenar.nl bij het programma en maak uw keuze! Kunt u eindelijk dat voucher-tegoed inruilen voor een echte beleving. Tot snel later in het Theater!

Kaarten Online: www.warenar.nl/programma
Telefonisch is de Kassa momenteel bereikbaar op woensdag van 10 – 14 uur via 070 511 8382

Mail met vragen over voorstellingen met de kassa via kassa@warenar.nl
Overige vragen, bijvoorbeeld over verhuur van ruimtes, kunnen naar info@warenar.nl

Tags

ProgrammaTheater WarenarVoorstellingenWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top