Skip to content
Fotocredit: gemeente Wassenaar/bewerking Wassenaarders

Maak een selfie met het rode potlood en win!

19 februari 202231 second read

Van 14 tot en met 16 maart zijn de gemeenteraadsverkiezingen. Jouw stem telt! Door te stemmen heb je invloed op de toekomst van jouw directe woon- en leefomgeving. De lijsttrekkers van de Wassenaarse politieke partijen zijn al op de foto gegaan met hét rode potlood.

Jij ook? Het rode potlood maakt de komende weken een tour door Wassenaar. Spot jij hem? Maak een selfie, post je foto samen met de #ElkeStemTeltInWassenaar op de Facebookpagina van de gemeente Wassenaar en wie weet ben jij de winnaar van de winactie en zit jij straks aan de lunchtafel met de burgemeester. We verzamelen alle foto’s in het fotoalbum Gemeenteraadsverkiezingen 2022.

Tags

GemeenteGemeenteraadsverkiezingenGR2022LijsttrekkersRode PotloodSelfieWassenaarWinactie
Gerelateerde artikelen
Back To Top