Ga naar hoofdinhoud
Fotocredit: gemeente Wassenaar

Felicitaties wethouder voor De Herenwegschool (met video)

21 februari 202226 second read

Afgelopen week feliciteerde wethouder Ritske Bloemendaal De Herenwegschool met het winnen van maar liefst twee prijzen. De Herenwegschool is verkozen tot beste school van Zuid Holland én tot Climate School of Excellence.

De school won deze prijzen dankzij een bijzonder Minecraft-project waarin leerlingen meedachten over de nieuwe inrichting van de Wassenaarse Slag; en door hun deelname aan ‘The Climate Action project’. Dit project maakt leerlingen bewust van klimaatverandering. Gefeliciteerd Herenwegschool! Bekijk de video van Unity over het bezoek aan De Herenwegschool. 

{youtube}/EQHj4P0uRFE{/youtube}

 

Tags

Beste school van Zuid-HollandClimate School of ExcellenceGemeenteHerenwegschoolWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top