Skip to content
Fotocredit: N. Senf

Naar Dieuwertje & Jeroen of Loes Luca in de vakantie!

22 februari 20222 minute read

De voorjaarsvakantie staat voor de deur, dus tijd voor wat tips om te gaan zien en beleven.

Vrijdagavond 25 februari – 25 Jaar Lust en Leed (cabaret)
De heren van Niet Schieten! Trappen vrijdag af en ze komen voor het eerst in jaren weer met de originele formatie: Maarten, Arend én Erik. De mannen brengen met liefde een avond vol lust en leed uit al hun 14 shows. Niet om het allemaal nog eens dunnetjes over te doen, maar om te laten zien dat ze wijzer zijn geworden.

Donderdag 3 maart – De Prins van Oranje (jeugd 6+)
Dieuwertje Blok en Jeroen Kramer, – jazeker, die van het journaal van de Sint, die net de Zapp Award gewonnen hebben – komen een “Sprook” vertellen: ‘De Prins van Oranje’. Dieuwertje vertelt en Jeroen zingt. Samen ontvouwen ze de wonderlijke geschiedenis van deze prins, die overigens geen familie is van onze koning. Tenminste, voor zover ze weten…
Dit verhaal speelt zich af in een ver, ver land. Het sprookje gaat over reizen en thuiskomen, over list en bedrog, en over verliezen en winnen. En natuurlijk over…de liefde!

Zaterdag 5 maart – Uit het hoofd | Loes Luca (toneel)
Uit Het Hoofd – van schrijfster Maria Goos – is een voorstelling over een leven dat lijkt op dat van Loes Luca. Toevallig speelt diezelfde Loes Luca een actrice die haar leven beschouwt. Ze wordt bijgestaan door de jonge actrice Kaatje Kooij die haar souffleuse speelt en daarom Oortje wordt genoemd. In Uit Het Hoofd zoekt een actrice absoluut geen antwoord op de vraag: wie ben ik, maar ze krijgt dat antwoord toch.

Meer informatie over en filmpjes van de voorstellingen vindt u op de website warenar.nl

Kaarten Online: www.warenar.nl/programma
Telefonisch: maandag & woensdag van 10 – 14 uur via 070 511 8382

Mail met vragen over voorstellingen met de kassa via kassa@warenar.nl
Overige vragen, bijvoorbeeld over verhuur van ruimtes, kunnen naar info@warenar.nl

Tags

Theater WarenarTheaterprogrammaVoorjaarsvakantieWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top