Ga naar hoofdinhoud
Fotocredit: PR

Fractie Lokaal Wassenaar: Bedankt!

24 februari 20222 minute read

Afgelopen dinsdagavond vond de laatste gemeenteraadsvergadering plaats voor de verkiezingen. Het was ook de laatste keer dat de inwoners van Wassenaar de diverse fracties van de periode 2018 tot 2022 in actie konden zien. Ook de raadsleden van Lokaal Wassenaar namen voor de laatste maal plaats in hun zetel.

Namens het bestuur en de leden van Lokaal Wassenaar wil ik de raadsleden van onze fractie, bestaande uit Fred Weyn (vz.), Maria Bellekom-Vogels en Bart Boon en ons commissielid Ingrid Pauli hartelijk danken voor het vele goede werk wat zij voor Wassenaar en haar inwoners hebben verricht. Het is mede aan hun grote inzet en deskundigheid te danken dat er de afgelopen vier jaar vele mooie dingen zijn bereikt.

Ook onze coalitiepartners CDA, D66 en VVD willen we bedanken voor de goede samenwerking. Er is veel van het in 2018 overeengekomen coalitieprogramma gerealiseerd. Hoewel er uiteraard soms verschillen van inzicht waren is onze fractie steeds in staat geweest om in goed overleg met onze coalitiegenoten tot een weloverwogen besluit te komen. Wassenaar is daar beter van geworden.
Ook de nieuwe fractie van Lokaal Wassenaar gaat na de verkiezingen volop aan de slag voor Wassenaar en haar inwoners. Onze raadsleden doen dat met ú samen, Lokaal Wassenaar is immers “altijd in de buurt”. Er is nog genoeg te doen! Met uw stem op Lokaal Wassenaar, Lijst 3, de stabiele en grootste lokale partij, maakt u dat mogelijk.

U kunt daarbij een keuze maken uit een van onze 17 deskundige kandidaat raadsleden:
1 Jeroen Gankema, 2 Maria Bellekom-Vogels, 3 Annemarie de Raad, 4 Bart Boon, 5 Marc Noble, 6 Henk de Vries, 7 Berry Vrijburg, 8 Ingrid Pauli, 9 Wendy Frigge, 10 Simone Bijvoet, 11 Jan Prins, 12 Robert Mulder, 13 Michiel De Ruiter, 14 Pieter van der Drift, 15 Henk Groenendijk, 16 Philip Leembruggen, 17 John May.

Verdere informatie en ons programma vindt u op lokaalwassenaar.nl

Tags

GemeenteraadGemeenteraadsverkiezingenGR2022IngezondenLokaal WassenaarWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top