Skip to content
Archieffoto

Jongerenwerk: komende activiteiten

25 februari 20223 minute read

Het jongerenwerk is uiteraard ook blij dat er versoepelingen zijn aangekondigd. Voor jongeren betekend dit ook weer dat zij elkaar weer makkelijker kunnen zien, geen online lessen meer hoeven te volgen en meer uitjes mogelijk. In gesprek met jongeren weet het jongerenwerk hoe zwaar de Corona periode is geweest en wat voor uitwerking dit nog steeds op jongeren heeft met hun school, achterstanden, sociale contacten die zij hebben gemist. Het is voor hen ook soms nog wennen dat zij weer alleen maar fysiek les krijgen.

Voor ons als collega’s van het jongerenwerk is het fijn om weer vaker bij elkaar te zijn als team. Maar ook om andere collega’s van het Centrum Jeugd en Gezin weer fysiek te kunnen zien en weer te bouwen aan nog kortere lijnen met elkaar. Ook vergaderingen gaan weer vaker fysiek en je merkt aan de collega’s en ketenpartners dat er een grote behoefte was om elkaar weer live te kunnen zien na al die maanden online vergadert te hebben.

Volgende week is het voorjaarsvakantie. Dan organiseert het jongerenwerk een lasergame toernooi in sporthal de Schulpwei. Onze collega Rens organiseert ook een Fortnite tournooi. Meer weten neem contact op met Rens hierover. Al onze contactgegevens zijn te vinden op onze website. Onze activiteiten zijn ook te volgen op onze Instagram jongerenwerk_wassenaar en Facebookpagina Jongerenwerk Wassenaar. Nu alles weer opent gaan we ook met Join-Us weer leuke uitjes plannen met de jongeren. We hebben een ideeën pot met dingen die we graag willen ondernemen met de groep en die de jongeren zelf hebben bedacht. Nieuwe jongeren zijn nog steeds welkom bij onze groepen.

Om de week op maandag avond is er een groep voor jongeren in de leeftijd 12 tot en met 18 jaar en om de week op donderdag avond is er een groep voor jongeren van 18 tot en met 25 jaar. Meer informatie over Join-Us en hoe je je kunt aanmelden hiervoor vindt je op www.join-us.nu Wil je graag meer sociale contacten op doen en wellicht nieuwe vriendschappen sluiten neem een kijkje op de website van Join-Us. Hier vindt je ook ervaringsverhalen van jongeren, over wat Join-Us hun heeft gebracht. Wil je meer weten over Join-Us kun je ook contact op nemen met een van de jongerenwerkers.

Meer weten? Wil je meer weten over wat het jongerenwerk voor jou(w kind) kan betekenen? Al onze contactgegevens zijn terug te vinden op onze website: https://ikbenervoorjou.nu/wassenaar

Tags

ActiviteitenjongerenwerkWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top