Skip to content
Fotocredit: Theater Warenar

Uitnodiging Klimaattafel Wassenaar 7 maart

25 februari 20222 minute read

Om verdere stappen te zetten richting een duurzaam Wassenaar, wordt op maandagavond 7 maart van 19.30 tot 22.00 uur weer een Klimaattafelbijeenkomst georganiseerd. Op de bijeenkomst werken inwoners, ondernemers en gemeente samen om de duurzame kracht uit de samenleving te benutten. Vanwege de recentelijke versoepelingen mogen wij u 7 maart eindelijk weer fysiek ontvangen in Theater de Warenar. Vanzelfsprekend hopen wij dat deze netwerkmogelijkheid de ‘duurzame vlam’ in Wassenaar verder aanwakkert!

Bent u benieuwd naar de lopende duurzame initiatieven in Wassenaar of lijkt het u leuk om een keer bij dit gezelschap aan te sluiten? Dan kan u zowel fysiek als digitaal bij deze bijeenkomst aansluiten! U kunt zich aanmelden via het e-mailadres: klimaattafel@wassenaar.nl. Graag horen wij ook van u of u de bijeenkomst digitaal of fysiek zou willen bijwonen.

Let wel: er is maar beperkt fysiek plaats, dus meld u op tijd aan!

Het programma bestaat uit presentaties van de Wassenaarse Energie Coöperatie (WEC), buurteams (die zich bezighouden met verduurzaming van hun buurt) en de gemeente. Na afloop is er tijd voor een gezellig netwerkmoment met versnaperingen.

Ingrid Vogels zal namens Green2Live ook aanwezig zijn om eventuele vragen over groene daken te beantwoorden. Meer informatie over dit initiatief is terug te vinden op www.groenedakenwassenaar.nl

 

Tags

BijeenkomstGreen2LiveKlimaattafelTheater WarenarWassenaarWassenaarse Energie Coöperatie
Gerelateerde artikelen
Back To Top