Skip to content
Fotocredit: PR

Zwaar weer voor Wassenaarse ondernemers

25 februari 20223 minute read

Onze ondernemers in Wassenaar hebben een zware en moeilijke tijd achter de rug door alle lockdowns en andere opgelegde Corona maatregelen. Dat maakt ondernemen anno nu een hele uitdaging!

Natuurlijk is er steun vanuit de overheid aan de ondernemers nodig in deze bijzondere tijden. Immers een plaats zonder ondernemingen, of dat nou winkels, horeca, aannemers of anderzijds is, is een doods gebeuren. Echter mensen zijn in de eerste plaats verantwoordelijk voor hun eigen leven en de manier waarop zij dit leven leiden. Alleen als het op eigen kracht echt niet lukt is er ondersteuning vanuit de overheid. Dit geldt ook voor ondernemers.

Onze kandidaten Alexandra, Gerbrand en Monique (zelf ondernemer) beamen: “Voor veel ondernemers waren de afgelopen twee jaren niet alleen financieel vaak een problematische tijd, maar ook mentaal was het erg zwaar. Als je je eigen werk in een korte tijd, buiten jouw schuld om, teniet ziet worden gedaan dan kan dit ernstige gevolgen hebben. “

De Wassenaarse VVD is de grote aanjager geweest om ondernemers, daar waar mogelijk, extra te ondersteunen, boven op de landelijke steunmaatregelen. Zoals het kwijtschelden van de precariobelastingen.

Belangrijk voor ook de ondernemers is dat het centrum aantrekkelijk is. Zowel voor bewoners als bezoekers, om er te winkelen en te recreëren. Daarom werken de gemeente, ondernemers en pandeigenaren samen aan een toekomstbestendig centrumgebied. Met een hoogwaardige identiteit en een herkenbare uitstraling. Waar ondernemers alle kans krijgen om zaken te doen.

De Wassenaarse VVD zal, in samenspraak met ondernemers, kijken wat er nog meer nodig is om het voor ondernemers aantrekkelijk te houden of te maken om in Wassenaar een bedrijf voort te zetten of te starten. Initiatieven zullen door de Wassenaarse VVD worden toegejuicht! Stuur een email naar: secretaris@vvdwassenaar.nl

De Wassenaarse VVD hoopt dat, nu het einde van de Corona maatregelen in zicht is, er voor veel ondernemers weer een beetje licht zal gloren.
De Wassenaarse VVD stelt voor: Alexandra Haesen – Kuiper (#9)
15 jaar woon ik samen met mijn gezin in ons mooie Wassenaar. Ik werk in het vastgoed en mijn man is ondernemer. We genieten volop van alle facetten die het dorp te bieden heeft. Ik wil mij inzetten voor (i) het behoud van het groene zelfstandige Wassenaar (ii) oprichten van een jeugdraad.

Wassenaar blijft goed, wordt beter.
Stem 16 maart op de grootste lokale partij, de Wassenaarse VVD, lijst 1

 

Onderschrift bij de foto:
VLNR: Alexandra Haesen – Kuiper (#9), Gerbrand Nijman (fractievoorzitter en #2), Monique van Deursen – van Gool (#3)

Tags

GemeenteraadGemeenteraadsverkiezingenGR2022IngezondenVVDWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top