Ga naar hoofdinhoud
Fotocredit: PR

1e Wassenaarse Fietslichtjesparade een groot succes! (met video)

1 maart 202252 second read

Op donderdagavond 24 februari vond de 1e Wassenaarse Fietslichtjesparade plaats georganiseerd door de Haagse Fietsburgemeester en GroenLinks Wassenaar.

Ondanks de afgegeven code geel hadden zo’n 60 deelnemers hun fietsen prachtig versierd en werd er onder begeleiding van een jazzbandje die speelde vanuit de voorste fietskar, geparadeerd door de Wassenaarse straten.

Doel van de parade is aandacht voor fietsveiligheid en natuurlijk het plezier beleven van het gezamenlijke fietsen. Saar van de Montessorischool had haar fiets het mooist versierd en ontving fietsverlichting voor haar hele klas, gesponsord door de ANWB.

Dit smaakt naar meer volgens alle deelnemers en de voorbereidingen voor een 2e parade volgend jaar worden in gang gezet!

Ook dank aan de vrijwilligers van de Wassenaarse Fietsersbond, de Messiaskerk, het Van Heeckerenhuis, Fietser van het jaar Andrea Brauns, lijstduwer Norga voor het bakken van zoveel pannenkoeken voor de deelnemende kinderen, Ziemi.nl voor het sponsoren van enkele prijsjes en de Koffiebak voor de heerlijke warme choco.

Hieronder een filmpje van de parade. Tevens te bekijken op het YouTube kanaal van GroenLinks Wassenaar.

{youtube}/MYRLRgY04Xk{/youtube}

 

Tags

GroenLinks WassenaarHaagse FietsburgemeesterWassenaarWassenaarse Fietslichtjesparade
Gerelateerde artikelen
Back To Top