Skip to content
Fotocredit: ToLocal

Eenvoudig je fietsen vervoeren met de fietsendrager achterklap

3 maart 20222 minute read

Als gezin op vakantie de fietsen meenemen. Of een weekendje samen weg en je eigen fiets mee. Een ideale manier hiervoor is het aanschaffen van een fietsendrager. Zo kun je een grotere afstand op een dag afleggen. En meer bagage meenemen, ook mooi meegenomen. Heb jij al een favoriete fiets bestemming uitgekozen?

De fietsendrager achterklep is voor iedere auto geschikt

Met de fietsendrager achterklep is het niet noodzakelijk dat je auto een trekhaak heeft. En dat is fijn, zo kun je relatief eenvoudig de fietsen bevestigen en meenemen. Steeds meer mensen kiezen ervoor om in hun vrije tijd te fietsen. Combineer jouw fietsdag eens met een overnachting. Zo kun je vele fietskilometers maken en lekker bijslapen.
Een fietsendrager die op de achterklep gemonteerd wordt kan ook 2 fietsen tegelijk vervoeren. Als je dit wilt is het verstandig om naar het gewicht van de fietsendrager te kijken. Zo weet je zeker welke het beste bij jouw wensen past.

Heerlijk rondfietsen en een broodje mee

In de natuur kom je tot rust. Veel mensen weten dit en maken er tijd voor om in hun vrije tijd fysiek bezig te zijn. Als fietsen ook jouw favoriete bezigheid is, kan een investering in de fietsendrager je hobby nog eenvoudiger maken. Van e-bike tot mountainbike, voor ieder type fiets is wel een passende oplossing beschikbaar.

Ga er lekker samen als gezin of met je partner op uit. Broodjes mee in de fietstas, drinken voor onderweg en natuurlijk je camera. Alle tijd om mooie foto’s te schieten en je te verwonderen over de natuur. Eenmaal weer terug bij de auto, kunnen de benen uitrusten van de vele fietskilometers. Zeker weten dat je een veilige en stabiele fietsendrager koopt? Kijk dan eens in het assortiment van Heuts. Of je nu 3 fietsen wilt vervoeren, met de e-bike reist of een snelle oplossing zoekt voor de auto zonder trekhaak; zij helpen je verder.

Na de fietstocht lekker bijkomen in je favoriete hotel

Parkeer de auto vast bij het hotel, check je bagage in en stap op de fiets. Dat klinkt heerlijk toch? Hotels hebben meestal veel ruimte om je fiets te stallen. De fietsendrager kan in de meeste gevallen compact opgeborgen worden in de auto. Zo staat niets jullie meer in de weg voor heerlijke fietskilometers, verder van je woonplaats af.

Waar gaat jouw volgende fietstrip naar toe?

 

Tags

FietsendragerHeutsToLocalWassenaar
Gerelateerde artikelen
In De Spotlight: Asielkat Ziva
Back To Top