Ga naar hoofdinhoud

CDA-Wassenaar: snel starten met de sloop van de sporthal!

5 maart 20222 minute read

Verkiezingen zijn een feest van de democratie. De kiezers beslissen welke partij hun stem verdient. CDA-fractievoorzitter Ronald Everard: “We hebben met allerlei groepen Wassenaarders gesproken om een nog beter verkiezingsprogramma te kunnen schrijven voor de Wassenaarders Samen. Dat is goed gelukt en heeft geleid tot een fraai en solide programma. Ik zou zeggen een werkwijze die past bij een echte lokale partij. Het CDA-Wassenaar is voor mij al tientallen jaren de meest lokale partij van Wassenaar.”

Wassenaar heeft heel veel mooie plekken en locaties, die van grote waarde zijn voor jong en oud. CDA-raadslid Wim Koetsier: “Het CDA is een partij van doeners, die graag samenwerken om belangrijke problemen op te lossen. Dat hebben we ook weer de laatste vier jaar bewezen. Samen met de coalitie en met andere serieuze politieke partijen werken we graag goed samen. Zo waren onze top 3 speerpunten uit 2018: zelfstandig Wassenaar, een nieuwe sporthal en het veilig stellen van de Warenar. Daarin zijn op alle drie de onderwerpen topresultaten geboekt.”

Sport en cultuur zijn belangrijk voor ons dorp. Niet alleen om te sporten, boeken te lenen, te studeren, voorstellingen te bezoeken, maar ook om je dorpsgenoten te ontmoeten. Zo treffen in de bibliotheek, de Warenar, het zwembad mensen uit alle delen van het dorp elkaar. Jong en oud, uit noord en zuid en ook onze nieuwe dorpsgenoten. Jongste CDA-kandidaat Sabrina Everard: “Goede sportvoorzieningen zijn cruciaal voor alle Wassenaarders. Ik heb altijd kunnen genieten van zwemmen bij WZK en hockeyen bij de Kieviten. De Kievitenhal en sporthal de Schulpwei horen echt niet meer bij de kwaliteit van Wassenaar en de andere sportvoorzieningen. De sloop moet zo snel mogelijk beginnen zodat er gauw een toekomstgerichte duurzame mooie sporthal staat. Niet alleen voor de Kieviten, maar ook voor de volleybalvereniging, badmintonclub, tafeltennisvereniging en alle andere zaalsporters van Wassenaar. Zij hebben straks allemaal profijt van het prachtige nieuwe sportcomplex!”

CDA-fractievoorzitter Ronald Everard: “Er zijn politieke partijen, die alleen maar praten, mopperen, geen verantwoording durven nemen en bijna overal tegen zijn. Je moet financieel solide zijn en oog hebben voor de maatschappelijke uitdagingen en zelf het verschil willen maken en niet alleen babbelen. De nieuwe sporthal is voor ons misschien wel het allermooiste behaalde resultaat van de afgelopen raadsperiode. Daar zijn wij trots op. De oplevering van de gymzaal aan de Burmanlaan zien wij als een mooie opwarmer voor straks!”

WassenaarsportCDA

 

Tags

CDAGemeenteraadGemeenteraadsverkiezingenGR2022IngezondenWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top