Ga naar hoofdinhoud
Archieffoto. Komende woensdag zijn alle partijen aanwezig bij het Sportdebat

Woensdagavond vormt het Sterrenbad het decor voor het Sportdebat

5 maart 20222 minute read

Op woensdagavond 9 maart om 19.30 uur organiseert Het Wassenaars Sportcontact het 4-jaarlijkse verkiezingsdebat. Alle Wassenaarse politieke groeperingen hebben aangegeven aanwezig te zullen zijn.

Ben je een bestuurder, vrijwilliger, ondernemer, sporter, kandidaat-gemeenteraadslid of gewoon een geïnteresseerde en wil je dit verkiezingsdebat live meemaken? Dat kan! Je bent van harte welkom in het Café Plaza van het zwembad (inloop vanaf 19.00 uur).

Tijdens het debat geven kandidaat-gemeenteraadsleden hun visie op het lokale sport- en beweegbeleid voor de komende vier jaar. Welke lijsttrekker of kandidaat-gemeenteraadslid wil de komende collegeperiode écht werk maken van de sport? Wie heeft het allesomvattende plan om Nederland en Wassenaar in het bijzonder weerbaarder en gezonder te maken?

Dit gebeurt allemaal onder de bezielende leiding van de voorzitter van het Wassenaars Sportcontact, Jan Pieter Becker. De kandidaat-gemeenteraadsleden krijgen de kans om hun visie onder andere op de volgende punten te vertellen: gratis sporten voor jongeren, jeugdsubsidie, investeringssubsidie en bijdragen in de exploitatie. Deze punten en eventueel nog andere sport gerelateerde zaken worden in een pitch van 5 minuten gepresenteerd. Na die pitch is er – ook weer 5 minuten – gelegenheid om vragen te stellen aan de pitchende partij. Na de 8 pitches met vragen volgt een afsluitende ronde.

Kortom, het belooft een mooie en boeiende avond te worden waarin de gezondheid van de Wassenaarder in de komende vier jaar centraal zal staan, evenals de continuïteit van de sportaanbieders.

Tags

GemeenteraadsverkiezingenGR2022SportdebatSterrenbadWassenaarWassenaars Sportcontact
Gerelateerde artikelen
Back To Top