Ga naar hoofdinhoud
Fotocredit: PR

Het Grote Verkiezingsdebat Wassenaar live op TV bij Unity.Nu

7 maart 202253 second read

In aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen van 16 maart organiseert Unity.NU een aantal verkiezingsdebatten. Onder de noemer ‘Het Grote Verkiezingsdebat’ gaan politieke partijen live op televisie met elkaar in debat over lokale thema’s. Alle debatten beginnen om 20.30 uur en duren ruim een uur. Ieder debat wordt gehouden in het eigen gemeentehuis. De lijsttrekkers van alle partijen geven hun meningen over diverse stellingen en gaan met elkaar in debat.

Het Grote Verkiezingsdebat Wassenaar is donderdagavond 10 maart om 20.30 uur live te zien op de televisie en online. Alle lijsttrekkers gaan dan met elkaar in debat. Iedere partij krijgt één minuut de tijd om zichzelf voor te stellen. Daarna gaan de partijen in debat, onderwerpen zijn onder andere de renovatie van het bestuurscentrum De Paauw, woningbouw en afwaardering van de N44. Iedere partij krijgt ook een joker om bij een ander debat ‘in te breken’.

De uitzendingen starten om 20.30 uur en zijn te zien via Unity.NU via kanaal 45 (Ziggo) en 1492 (KPN). De debatten zijn ook online te zien via www.unity.nu en zijn daar ook later terug te kijken.

 

Tags

GemeenteraadsverkiezingenGR2022Grote Verkiezingsdebat WassenaarUnity.NUWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top