Skip to content
Fotocredit: PR

Blauw Zwart – Sponsor van de maand: Ford-dealer Stern

11 maart 20223 minute read

Voor de sponsor van de maand maart is Carl Verburg, met een heerlijke taart van Bakker Niek Kaptein, langs geweest bij Jim van Dommelen van Ford-dealer Stern. Hij steunt met zijn bedrijf Blauw-Zwart.

Vertel eens wat over de Ford Dealer Stern en jouw rol binnen deze organisatie
Stern is een grote Nederlandse automotive retailer en sinds 2000 genoteerd aan Euronext Amsterdam. Stern biedt een groot aantal toonaangevende automerken als Mercedes-Benz, Renault, Nissan, Ford, Volvo, Land Rover, Kia en Opel en aanvullende mobiliteitsdiensten zoals leasing, verhuur, verzekering, financiering, verlengde garantie (merk erkend), schadeherstel en bedrijfswageninrichting.

Het netwerk van Stern telt 75 vestigingen met ongeveer 1.700 werknemers in de auto dichte gebieden van Nederland. Mijn rol is dat ik regiodirecteur ben van de Ford Dealer tak van Stern. Daarnaast coördineer ik de afdeling ‘Zakelijke markt’.

Carl: Hoe zie jij de toekomst van Ford Dealer Stern?
Die zie ik positief in. Het merk Ford is een stabiel merk met zowel een sterke bedrijfswagen- als een personenwagen tak. De doorontwikkeling van elektrificatie is in volle gang op dit moment en we leveren volop de volledige elektrische Mustang Mach E en de populaire Kuga Plug in Hybrid. Ook de volledige E-Transit is nu te bestellen en binnenkort leverbaar.

Even over Blauw-Zwart. Waar moeten de Blauw-Zwarters jou en Ford Dealer Stern van kennen?
Zoals jij enthousiast je vak, het verkopen van auto’s uitvoert, ben je ook enthousiast over het verenigingsleven bij Blauw-Zwart. Dat is een van de redenen dat wij als Stern al jarenlang sponsor van de club zijn met een sponsorbord en sponsor van het Henk Pieters-toernooi. Dit jaar zijn wij ook sponsor van het Veteranentoernooi.
Wij zien gebeuren dat door de vele contacten bij de vereniging leden van Blauw-Zwart klant worden bij Stern en dat is fantastisch!

Wat heb jij met sport in het algemeen en Blauw-Zwart in het bijzonder?
In het hele verre verleden heb ik ook nog wel eens gevoetbald bij Quick in Den Haag. Daar is het bij gebleven. Op dit moment ben ik niet een actief sporter. Voor zover ik Blauw-Zwart ken is het een mooie, stabiele vereniging.

Heb jij nog advies of tips of wil je verder nog wat kwijt?
Ik hoop en denk dat het slim is om door te gaan alle mooie bezigheden en activiteiten, maar vooral de normale voetbalactiviteiten. Verder wil ik nog kwijt dat Blauw-Zwart een schitterend mooi complex heeft en zo’n mooie vereniging kan niet bestaan zonder vrijwilligers!

 

 

Tags

Blauw-ZwartFord dealer SternSponsorSponsor van de maandVoetbalWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top