Ga naar hoofdinhoud

College, gebruik uw verstand

11 maart 202257 second read

Een kinderdagverblijf en BSO op bedrijventerrein Van Hallstraat!?! Ja zeker, u leest het goed. Dit is wat het Wassenaarse college een goed idee vindt: Een kinderdagverblijf en BSO op bedrijventerrein van Hallstraat, waar vrachtwagencombinaties van de supermarkt door de krappe bocht rijden.

Trailers die achteruit door de straat rijden. Vrachtwagens die naast een toekomstige buitentuin staan te lossen. Hoogwerkers en graafmachines die worden geladen/ gelost op vrachtwagens. Meerdere garagebedrijven die proefritten maken. Dit beeld is natuurlijk niet vreemd op een bedrijventerrein waar een groot deel de bestemming industrie heeft.

Echter wordt het wel vreemd wanneer we dit vervolgens gaan mengen met moeders met bakfietsen, ouders die de kleine kinderen komen brengen en halen op een locatie zonder parkeergelegenheid of een trottoir. Wij als ondernemers vinden dit levensgevaarlijk en onverantwoord!!

Uiteraard moet er voor elke ondernemer een plekje zijn in dit dorp, maar we moeten ons ook afvragen of deze locatie de juiste plek is. Laten we ons inzetten voor meer ruimte voor de diverse ondernemers in ons mooie dorp.

College, gebruik uw verstand. Kinderen van 2 tot 12 jaar horen niet op een druk bedrijventerrein.

Namens alle bezorgde ondernemers op de Van Hallstraat.

 

Tags

Bedrijventerrein Van HallstraatIngezondenKinderdagverblijfWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top