Skip to content

Graag stelt DLW aan u voor…

14 maart 20223 minute read

DLW stelt vandaag graag aan u voor:

Edward Voorham (67) is werkzaam geweest op het Ministerie van Buitenlandse Zaken. Hij heeft in meer dan 25 verschillende landen over de gehele wereld gewoond.

De laatste 6 jaar als “officer special assignments”. Hij was eerder werkzaam op de afdeling financiën, personeelszaken, management, veiligheid, automatisering, immigratie, netwerken en het verzamelen van informatie.
Edward spreekt naast Nederlands ook Engels, Frans, Duits en Italiaans. In zijn vrije tijd is hij vlieginstructeur en vliegexaminator.

DLW maakt een vuist voor veiligheid, duidelijke richtlijnen m.b.t. verkeer in het luchtruim en een goede gemeentelijke bestuurskracht!
Edward is inmiddels gepensioneerd, maar nog lang niet uitgewerkt!

nr.5 edward voorham

Edward Voorham, DLW nr. 5

 

Sander Daamen
geboren op 11 december 1974.
Na een opleiding in elektro/elektronica techniek en een derde opleiding tot restaurant kok, is Sander zich gaan specialiseren als security specialist.
Na vele opleidingen in binnen en buitenland, was Sander In zijn laatste functie als Lead Security Officer verantwoordelijk voor de top 500 klanten van KPN. Tegenwoordig is Sander samen met zijn vrouw, actief in onroerend goed.

Sinds een aantal jaar is Sander op allerlei fronten actief bij DLW.
waaronder als Kandidaat van LPZH voor de verkiezingen van de Provinciale staten gehouden op 20 maart 2019.

Naast zijn functie als bestuurslid en havencommissaris van Watersportvereniging Wassenaar, heeft hij nu eindelijk de tijd om zich nog actiever in te zetten voor de Wassenaarders.

nr.4 Sander Daamen

Sander Daamen, DLW nr.4

Wist u dat:

Wist u dat alle politieke partijen (op DLW na) mee hebben gestemd met het voorstel om het aantal rijbanen op de Rijksstraatweg (N44) te halveren en de maximale snelheid tot 50 km te verlagen?
Met heel veel extra verkeer door het dorp en de woonwijken van Wassenaar?

Wist u dat het kwistig met geld strooien de laatste jaren Wassenaar zoveel geld heeft gekost dat de komende periode de gemeente moet gaan lenen, en dat de belastingen dan omhoog gaan?
De oppositiepartijen konden hier door de samenwerking in de coalitie niets tegen doen maar de rekening ligt straks wel bij de Wassenaarse burger.

Wist u dat de gemeentelijke fusie¬dreiging helemaal niet voorbij is?
De ambtelijke fusie met Voorschoten is een kosten verslindende fout geweest. VVD, D66, CDA hebben dit voortdurend ondersteund. Ze roepen nu om het hardst dat het goed is dat Wassenaar weer zelfstandig is. Dat is echter het gevolg van grote inspanning van lokale partijen, Democratische Liberalen Wassenaar (DLW) heeft zich enorm ingezet voor de zelfstandigheid van Wassenaar. Maar, als de ambtelijke organisatie niet op orde komt dan wordt een fusie met bijv. Den Haag straks opgelegd. Realiseren mensen in Wassenaar wat dat betekent? Hoe zal Den Haag met het groen in Wassenaar omgaan, met de sociale woningbouw, met de hoogbouw, met de belastingdruk?

 

Tags

DLWGemeenteraadGemeenteraadsverkiezingenGR2022IngezondenWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top