Ga naar hoofdinhoud

Samenwerkende doeners willen de mouwen opstropen voor alle Wassenaarders

14 maart 20222 minute read

Volgende week is de uitslag van de gemeenteraadsverkiezing bekend. U heeft de afgelopen weken de nodige verkiezingsprogramma’s in de bus gehad, de posters langs de weg gezien en heel veel artikelen van politieke partijen op deze website kunnen lezen.

Nu heeft u nog een paar dagen de tijd om te kiezen op welke partij u gaat stemmen. Daarom zetten wij graag voor u op een rijtje waar de Wassenaarse VVD voor staat.

De Wassenaarse VVD:
• Neemt verantwoordelijkheid om te besturen.
• Werkt samen met u, de gemeenteraad, buurgemeenten, provincie en rijk om dingen voor Wassenaar gedaan te krijgen.
• Investeert in het centrum, de sporthal, de Paauw en het strand,
zonder de spaarpot leeg te trekken.
• Beschermt en verbetert het groen en onze natuur.
• Bouwt betaalbare woningen voor jong en oud op drie gemeente locaties.
• Ondersteunt en helpt jongeren en ouderen. Op tijd, op maat en toegankelijk. Met een luisterend oor.
• Werkt aan betaalbare en haalbare verduurzaming voor u, en alle inwoners van Wassenaar.

Bij de verkiezingen in 2018 werd de Wassenaarse VVD overtuigend de grootste partij. Gesteund door uw vertrouwen zijn we enthousiast en voortvarend aan de slag gegaan. We namen het voortouw bij de aanpak van de krottenkoning en de uitzetting van de krakers. We creëerden in de regio begrip voor de Wassenaarse verkeersproblematiek. Met een stevige grip op de jeugdzorg hebben we de kwaliteit geborgd tegen lagere kosten. We stonden pal achter onze ondernemers in de lastige Corona-tijd. Dit zijn enkele voorbeelden waar de Wassenaarse VVD, in samenwerking met onze collega’s en veel Wassenaarders, resultaten boekte. Dat willen we de komende vier jaar met dezelfde inzet en kennis blijven doen.

Naast het programma en de visie zijn ook de mensen op de lijst belangrijk. De kandidaten van de Wassenaarse VVD zijn een goede mix van jong en oud, met een grote verscheidenheid in achtergrond en maatschappelijke interesses. Man en vrouw, met en zonder politieke ervaring. Het zijn Wassenaarders die bekendheid hebben met het dorp, haar inwoners, de verenigingen en de ondernemers. Dat vinden wij een eerste vereiste om u in de raad te mogen vertegenwoordigen.

De Wassenaarse VVD wil oplossingsgericht samen werken aan een mooie toekomst voor Wassenaar. Bij ons gaat uw stem niet verloren!

Caroline Klaver-Bouman
Lijsstrekker Wassenaarse VVD

Wassenaar is goed, wordt beter.
Stem 16 maart op de grootste lokale partij, de Wassenaarse VVD, lijst 1

Z72 3082

Tags

GemeenteraadGemeenteraadsverkiezingenGR2022IngezondenVVDWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top