Ga naar hoofdinhoud
Fotocredit: Ellen Klaver - Asscheman

Stormloop op kaarten van The Passion Wassenaar (met video)

14 maart 20222 minute read

The Passion Wassenaar wordt op 8, 9 en 10 april a.s. opgevoerd. Maar wie nog kaartjes wil bemachtigen, moet er snel bij zijn.  Gisteren werd de laatste repetitie gehouden. Een orkest bestaande uit 30 muzikanten repeteerde tezamen met de 50 spelers en zangers voor de laatste keer, voordat zij op 7 april de generale repetitie zullen houden.

Bij deze laatste repetitie was de belangstelling van de diverse media groot. Zo besteedden onder anderen TV West en Unity tv uitzendingen aan de productie en zullen diverse kranten, waaronder het AD, er artikelen aan wijden.

Burgemeester de Lange, beschermheer van de productie, was samen met zijn dochter aanwezig. En ook wethouder Bloemendaal van cultuur gaf acte de présence. Steeds weer is men onder de indruk van het enthousiasme van de deelnemers en de professionaliteit van de productie.

Door dit alles loopt het storm met de kaartverkoop. Iedereen die nog een kaartje wil bemachtigen moet er snel bij zijn, want de vier voorstellingen raken razendsnel uitverkocht. Ook de mensen, die hun kaartjes van twee jaar geleden nog niet hebben omgeruild, wordt aangeraden dat snel te doen. Zo is men nog verzekerd van een plaatsje op de dag van hun voorkeur.

Als u deze prachtige en unieke Wassenaarse productie niet wilt missen, koop dan snel kaarten of ruil ze om via www.thepassionwassenaar.nl

{youtube}/Kd-7tFYPZLU{/youtube}

 

 

 

Tags

Laatste repetitieMessiaskerkMusicalPaasverhaalThePassionWassenaarWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top