Skip to content
Fotocredit: L. Koster

101-jarige Tiny Verhoeve gaat stemmen

15 maart 202234 second read

Maandag 14 maart 2022, 12.30 uur. Mevrouw Tiny Verhoeve, 101 jaar, echtgenote van de in 2011 overleden Joop Verhoeve oud top ambtenaar en oud voorzitter van de Vereniging Oud Wassenaar, brengt haar stem uit in het gemeentehuis van Wassenaar.

Tiny is geboren in Den Haag maar woont al meer dan 60 jaar in Wassenaar en voelt zich dan ook een echte Wassenaarse. Ze ziet het als haar plicht om haar stem uit te brengen. Er is nog even sprake van geweest om Tiny als lijstduwer op haar partij DLW te zetten maar dat vond deze krasse oude dame zelf niet zo’n goed idee omdat als ze met voorkeurstemmen zou worden gekozen zij er toch geen tijd voor zou hebben.

Tiny geniet van de zon 1

Tags

DLWGemeenteraadsverkiezingenGR2022Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top