Ga naar hoofdinhoud

Graag stelt DLW aan u voor…

15 maart 20223 minute read

DLW stelt vandaag graag aan u voor:

R.A. Zoutendijk (Ronald)
Ronald staat op plaats drie van de kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2022. Hij is in 1956 in Den Haag geboren en komt uit een gezin met 5 kinderen.
Ronald is gehuwd (sinds 1976) met Deborah Benjamin, zij wonen sinds 1990 in Wassenaar hebben 3 (uitwonende) kinderen en 6 kleinkinderen.

Op dit moment is Ronald werkzaam als organisatieadviseur bij Transmissie en lid van de gemeenteraad van Wassenaar. Tot voor kort was hij bestuurder van Siriz, een landelijk werkende zorgorganisatie. Ook heeft hij gewerkt in de jeugdzorg, bij een intergemeentelijke organisatie en in de goededoelensector.
Ronald zet zich graag in voor alle inwoners van Wassenaar. Hij heeft een hekel aan onrecht en komt op voor degenen die vaak aan het kortste eind trekken. Onderwerpen als goed bestuur, veiligheid, volkshuisvesting en zorg hebben zijn hart.

nr.3 ronald zoutendijk

Ronald Zoutendijk, DLW nr.3

2.
Drs. Roland Pluut

Roland (61) is hedendaags de uitgever van magazine The Optimist.
Hiervoor werkte hij in diverse management functies voor onder meer voor de ANWB en UNICEF, en als directeur bij verschillende MKB bedrijven.
Roland is positief, denkt oplossingsgericht en in het belang van alle betrokken. Ook in de vrijwilligers functies, zoals bij de Nederlandse Patiëntenvereniging voor Acupunctuur.

Roland wil een zelfstandig Wassenaar met goede zorg en een beter beleid op ruimtelijke ordening.
DLW maakt een vuist voor Wassenaar en al diens inwoners!

nr.2 roland pluut

Roland Pluut, DLW nr. 2

Wist u dat: 

Wist u dat alle politieke partijen (op DLW na) mee hebben gestemd met het voorstel om het aantal rijbanen op de Rijksstraatweg (N44) te halveren en de maximale snelheid tot 50 km te verlagen? Met heel veel extra verkeer door het dorp en de woonwijken van Wassenaar?

Wist u dat het kwistig met geld strooien de laatste jaren Wassenaar zoveel geld heeft gekost dat de komende periode de gemeente moet gaan lenen, en dat de belastingen dan omhoog gaan? De oppositiepartijen konden hier door de samenwerking in de coalitie niets tegen doen maar de rekening ligt straks wel bij de Wassenaarse burger.

Wist u dat de gemeentelijke fusie¬dreiging helemaal niet voorbij is? De ambtelijke fusie met Voorschoten is een kosten verslindende fout geweest. VVD, D66, CDA hebben dit voortdurend ondersteund. Ze roepen nu om het hardst dat het goed is dat Wassenaar weer zelfstandig is. Dat is echter het gevolg van grote inspanning van lokale partijen, Democratische Liberalen Wassenaar (DLW) heeft zich enorm ingezet voor de zelfstandigheid van Wassenaar.

Maar, als de ambtelijke organisatie niet op orde komt dan wordt een fusie met bijv. Den Haag straks opgelegd. Realiseren mensen in Wassenaar wat dat betekent? Hoe zal Den Haag met het groen in Wassenaar omgaan, met de sociale woningbouw, met de hoogbouw, met de belastingdruk?

Tags

DLWGemeenteraadGemeenteraadsverkiezingenGR2022IngezondenWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top