Ga naar hoofdinhoud

Graag stelt DLW aan u voor: Ben Paulides

16 maart 20222 minute read

Ben (68) is in 2010 met voorkeursstemmen in de Wassenaarse gemeenteraad gekomen. Sinds 2011 is Paulides lijsttrekker van Democratische Liberalen Wassenaar (DLW).
Vanaf begin jaren 80 is hij als ondernemer actief met zijn technische bedrijven in de im- en export met Oost Europa en Azië.

Wassenaar gaat Ben aan het hart. Als betrokken dorpsgenoot wil hij er voor zorgen dat de door Wassenaarders opgebrachte belastinggelden nuttig worden besteed zonder roekeloze verspilling. Transparantie en openheid zijn de basis.

Goed bestuur en zelfstandigheid van Wassenaar, ruimtelijke ordening, monumentenzorg en verkeer alsmede milieu zijn verdere speerpunten in zijn portefeuille.

Ben portret 300x287

Ben Paulides, DLW nr.1

Wist u dat: 

Wist u dat alle politieke partijen (op DLW na) mee hebben gestemd met het voorstel om het aantal rijbanen op de Rijksstraatweg (N44) te halveren en de maximale snelheid tot 50 km te verlagen?
Met heel veel extra verkeer door het dorp en de woonwijken van Wassenaar?

Wist u dat het kwistig met geld strooien de laatste jaren Wassenaar zoveel geld heeft gekost dat de komende periode de gemeente moet gaan lenen, en dat de belastingen dan omhoog gaan?
De oppositiepartijen konden hier door de samenwerking in de coalitie niets tegen doen maar de rekening ligt straks wel bij de Wassenaarse burger.

Wist u dat de gemeentelijke fusie¬dreiging helemaal niet voorbij is?
De ambtelijke fusie met Voorschoten is een kosten verslindende fout geweest. VVD, D66, CDA hebben dit voortdurend ondersteund. Ze roepen nu om het hardst dat het goed is dat Wassenaar weer zelfstandig is. Dat is echter het gevolg van grote inspanning van lokale partijen, Democratische Liberalen Wassenaar (DLW) heeft zich enorm ingezet voor de zelfstandigheid van Wassenaar.

Maar, als de ambtelijke organisatie niet op orde komt dan wordt een fusie met bijv. Den Haag straks opgelegd. Realiseren mensen in Wassenaar wat dat betekent? Hoe zal Den Haag met het groen in Wassenaar omgaan, met de sociale woningbouw, met de hoogbouw, met de belastingdruk?

 

Tags

DLWGemeenteraadGemeenteraadsverkiezingenGR2022IngezondenWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top