Skip to content
Fotocredit: PR

Open dag plukgroentetuin Bramenhorst

16 maart 20222 minute read

Op zaterdag 26 maart houdt plukgroentetuin Bramenhorst open dag. U kunt kennismaken met de groenteteelt op een idyllische plek naast de Horsten en met een duurzame manier van voedselvoorziening: lokaal en direct van de boer. De Bramenhorst is een CSA, wat staat voor community supported agriculture. Via een abonnement voor 9 maanden kunt u elke week uw groente zelf plukken, vers van het veld. Het abonnement is voor 6 groenteporties per persoon per week, kruiden zijn er gratis bij.

Er groeien over het hele seizoen heen zo’n 140 soorten groentes en klein fruit als aardbeien, frambozen en bessen. Er zijn veel bijzondere groentes en fruit te plukken. De Bramenhorst gebruikt geen fossiele brandstof, alles wordt elektrisch of met de hand gedaan.

Los van het groenteabonnement is er ook een Bloementuin. Vanaf april/mei kan je daar bloemen plukken. Je kan zelf je bos bloemen samenstellen uit een keuze van 5 tot 50 soorten.

Kom eens langs voor een kennismaking. Als je deze maand nog abonnee wordt profiteer je van de huidige prijs, voor de eerste 30 abonnees is er een kennismakingsgeschenk.
Locatie: Horst- en Voordelaan, 100 meter voor woonboerderij nr 1 (vanaf Wassenaar) of (vanaf Voorschoten), bij het publicatiebord. Tijd: Zaterdag 26 maart, van 10:30 tot 17:00 u.

Voor meer informatie: www.bramenhorst.wordpress.com

 

Tags

Community Supported AgricultureOpen DagPluk groentetuin BramenhorstWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top