Ga naar hoofdinhoud
Fotocredit: PR

Bekerhockey voor Kieviten Dames 1!

17 maart 202251 second read

Aanstaande vrijdag 18 maart (morgen) is het zover. Op de Kieviten wordt de vijfde ronde van de Silvercup gespeeld! In de eerdere wedstrijden hebben de Wassenaarse dames het erg spannend gehouden en viel de beslissing pas na shoot-outs. Door de geweldige support van iedereen, hebben ze het toen voor elkaar gekregen om deze spannende wedstrijden te winnen!

A.s. vrijdag speelt Kieviten Dames 1 een volgende wedstijd tegen Pollux Dames 1 op de dr. Mansveltkade. Dit zal na de enorm geslaagde avond van vorige keer, nog grootser worden aangepakt! De aanvang van de wedstijd is 20.30 uur. Maar wees er op tijd bij, want tussen 19.30 en 20.30 uur zullen de Pokébowls in het clubhuis verkrijgbaar zijn voor slechts €7,50 en is de bar natuurlijk al geopend.

Na de wedstrijd zal er een gave afterparty zijn met DJ OTB achter de draaitafel. Dit wil je zeker niet missen. Aarzel dan ook niet en kom Kieviten Dames 1 aanmoedigen op een van de leukste avonden van het jaar!

Meer weten van Kieviten Dames 1? Volg ons op Instagram: @kievitendames1.

 

Tags

BekerwedstrijdHockeyKievitenKieviten Dames 1Wassenaar
Back To Top