Ga naar hoofdinhoud
Fotocredit: PR

WZK Tri-Team van de partij na Corona-pauze

17 maart 20223 minute read

Wat hadden ze er lang op gewacht, de hardlopers van WZK Tri-Team. Ze wilden wel, maar nadat het in december toch nog de spuigaten uitliep met Corona, werd de evenementenkalender weer opgeschort. De Voorschotenloop, behorend tot het Zorg & Zekerheidcircuit had op 6 maart de primeur en er waren dan ook gezellig veel lopers aan de start op de verschillende afstanden: 5 of 10 km, of de 10 EM.

Voor de lol, om weer een beetje in te komen, als training voor een hoger doel, om jezelf eindelijk weer eens flink te kunnen testen, voor een mooie prestatie, of zelfs een PR. Het kan allemaal als je bij WZK Tri-Team zit. Met prachtig zonnig weer, maar met wel een pittige koude wind, kwam iedereen hoe dan ook heel tevreden weer over de finish.
Slechts een week later op zondag 13 was het de beurt aan de volgende Z&Z Circuitloop, deze keer de uitgestelde Nieuwjaarsloop, vanaf de Leidse Hout waar we te gast waren bij Leiden Atletiek. Ook hier weer een aantal Tri-Teamers aan de start met eigen plannen. Het weer was nu wel zeker heel zacht en de korte broeken en mouwen waren dan ook niet slecht gekozen. Wederom lopers voor een 5, 10 km, of een langere afstand: dit keer 15 km. Tevreden geluiden en gezelligheid ten top.

Aan de andere kant van het land was afgelopen zaterdag een delegatie aanwezig bij de Salland Trail. Deze fantastische loop in de Sallandse natuur (nabij Hellendoorn/Nijverdal) stond al heel lang op hun agenda, want er moest daar niet minder dan 25 km en zelfs 50 km worden afgelegd met veel hoogtemeters. Dat bedenk je niet een week van te voren, en er is dan ook hard voor getraind. Iedereen heeft de eigen bijzondere afstand en route volbracht en ook hier tevreden en enthousiaste geluiden, zwaar maar geweldig! Het is een bijzondere ervaring om mee te maken, en ook hier werden grenzen verlegd en records gebroken. Chapeau voor alle lopers!

Kortom we hebben het er maar weer (plezierig) druk mee, ook de komende weekenden staat er weer het nodige op het programma, waarvan u regelmatig een verslag kunt aantreffen hier. Interesse om onder begeleiding te trainen voor wat voor hardloopdoel dan ook? WZK Tri-Team heeft het te bieden. Je kunt 2 maanden gratis meetrainen in een passende groep op dinsdag en/of donderdagavond vanaf 19.00 uur vanaf de WZK Clubruimte bij het Sterrenbad. Liever onverhard trailen? Dat kan vanaf het P terrein bij boerderij Meyendel. Kijk op www.tri-team.nl en volg ons op de socials @wzktriteam.

fotocollage15 3 2022ZZenSallandTrail

 

 

Tags

HardlopenSalland TrailVoorschotenloopWassenaarWZKTri-team
Gerelateerde artikelen
Back To Top