Ga naar hoofdinhoud
Fotocredit: Run for Rio

Bijeenkomst Run for Rio op 27 maart; iedereen is welkom

23 maart 20222 minute read

De allerlaatste beelden uit Oeganda, borrel, loterij en presentatie van de lopers van de Marskramerloop, GEZELLIGER KUNNEN WE HET NIET MAKEN!! U leest het goed, Run for Rio gaat weer knallen. Afgelopen week hebben enkele van de bestuursleden van Run for Rio een knallende actie georganiseerd voor Oekraïne.

Ruim 300 m3 goederen werden verzameld, dat is 3000 personenauto’s helemaal vol. Vrachtwagens rijden 4x per week de Oekraïne in. De helft van de ingezamelde goederen wordt al gretig in Oekraïne gebruikt. Nu knallen we door richting Oeganda.

Door de verschrikkelijke oorlog in Oekraïne zijn we corona bijna al weer vergeten. Lang zagen we elkaar vooral via het beeldscherm. Dichtbij, maar toch ver weg. Nauwelijks persoonlijk contact. Maar nu mogen we weer.

Daarom is er juist komende zondag een bijeenkomst. Om elkaar te zien, te ontmoeten, aan te raken en vooral om informatie te ontvangen en beelden te zien, o.a. van het bezoek van de voorzitter aan de projecten in Oeganda. Drie klassen van de New Horizon Community school draaien volop. Overdag les voor de kinderen en ’s avonds les voor de ouders. Thuis kunnen ze elkaar dan stimuleren en helpen. Wat een geweldige samenwerking.

Aanmelden voor zondag hoeft niet. U kunt vrijblijvend langskomen. Het bestuur trakteert u op een borrel, een beetje Wassenaarder slaat dat niet af. Dus tot zondag. Afgesproken!!

Tags

BijeenkomstHulpactieNew Horizon SchoolOegandaRun for RioWassenaar
Back To Top