Skip to content
Fotocredit: Samen Slim Rijden

Duurzaam Doen: Samen Slim Rijden-Wassenaar: online infoavond en mogelijkheid proefrit in deelauto

23 maart 20222 minute read

Wilt u weten hoe dat werkt, een elektrische deelauto? Hoe de app op de telefoon eruit ziet, hoe je de auto reserveert, opent, afkoppelt van de laadpaal en ermee kan wegrijden? Dit is uw kans!

Begin april komen twee nieuwe deelauto’s in Wassenaar erbij. Eerste deelauto staat bij de Warenar en tweede deelauto staat bij de Donker Curtiusstraat in Wassenaar Noord. De locaties voor de nieuwe deelauto’s zijn parkeerterrein bij de apotheek in Kerkehout en het Rozenplein. We organiseren op donderdag 31 maart van 20:00 – 21:00 een zoom presentatie waar alles wordt uitgelegd hoe “delen van een elektrische auto in warme kring” werkt.

Aanmelden kan via onze website https://samenslimrijden-wassenaar.nl/contact/. We sturen op de avond van 31 maart dan een zoomlink voor de online bijeenkomst. Deze online informatie avond wordt gegeven door Shirley Houtman en Susanne van Eps-Habibe.

Op zaterdag 2 april van 15:00 – 17:00 kunt u ook al uw vragen stellen en, indien u een geldig rijbewijs meeneemt, kun u ook even een korte rit maken.
Deelnemers van Samen Slim Rijden-Wassenaar zullen deze uren aanwezig zijn op het parkeerterrein bij de apotheek in Kerkehout en uw vragen beantwoorden.

Mocht u deze data verhinderd zijn, dan kunt u via onze website ook een aparte afspraak maken: www.samenslimrijden-wassenaar.nl We zien u graag!

 

Tags

DeelautoDuurzaamDoenOnline bijeenkomstSamenslimrijdenWassenaar
Gerelateerde artikelen
Rijbewijskeuringen CBR In Wassenaar
Back To Top