Ga naar hoofdinhoud
Fotocredit: PR

Glow & Know kindermiddag

23 maart 20222 minute read

Weet jij hoe je een ei het makkelijkst kunt pellen? Of weet jij welk ei zo sterk is dat het wel een mens kan dragen? En heb jij zin in nog meer van dit soort proefjes en wil jij ontdekken wat we met Pasen vieren? Kom dan naar de GLOW & KNOW kindermiddag!

Na twee succesvolle kindermiddagen staat de derde middag al weer voor de deur. Op zondagmiddag 10 april staat het thema Pasen centraal. Door middel van leuke activiteiten, spannende opdrachten en muziek ontdekken we samen wat het ware verhaal van Pasen is. Met Pasen vieren we nieuw leven, dit zien we in de natuur, maar dat kent ook een diepere betekenis. Dit ware verhaal van Pasen kennen de kinderen misschien wel van The Passion. Het verhaal is dat Jezus aan het kruis wordt geslagen en na drie dagen weer opstaat! En dat gaan we vieren en het liefst samen met jou!

De kindermiddag wordt georganiseerd op zondagmiddag 10 april as. van 15.00u – 17.00u in het Deijlerhuis. Als afsluiter zijn er nog oudhollandse spelletjes in de tuin van het Deijlerhuis. En daar zijn de ouders ook van harte welkom!

Zit je in groep 3, 4, 5, 6, 7 of 8? Geef je snel op! Inschrijven kan tot 3 april.

Vind het aanmeldformulier op facebook.com/glowwassenaar of mail naar glowwassenaar@gmail.com.
GLOW is een initiatief van enthousiaste ouders die activiteiten voor kinderen organiseren waar geloof, liefde en ontmoeting centraal staat. Bij GLOW is elk kind welkom, worden vriendschappen gebouwd en hebben we plezier.

 

GLOW april 2022

 

 

Tags

Glow & Know kindermiddagGlow WassenaarKinderactiviteitWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top