Ga naar hoofdinhoud
Fotocredit: PR

Het boek ‘Van Kooten en de beat’ komt 25 maart tot leven op het podium – WINACTIE

24 maart 20222 minute read

Van Kooten en de beat – de derde roman van Kasper van Kooten, kwam een maand geleden uit en is onder andere te koop bij Boekhandel De Kler in de Langstraat, Wassenaar. Het is een even swingende als openhartige vertelling over liefde, familie en een onverzadigbare behoefte aan muziek. Het is een ontroerend en vermakelijk zelfportret en een geweldige muziekgeschiedenis ineen.

Kasper van Kooten brengt op vrijdag 25 maart de verhalen, muziek en foto’s die horen bij het boek, tot leven op het toneel van Theater Warenar. Kasper (1971) acteerde in vele films en series (onder meer in All Stars, Ventoux en Oogappels) en stond in het theater met tien avondvullende programma’s, waarvan er drie genomineerd werden voor de VSCD Cabaretprijzen. Als drummer en zanger maakte hij diverse albums en speelde met onder anderen #Bertolf, #CandyDulfer en #Acda en #DeMunnik.

Voor zijn muziek ontving hij in 2004 de Zilveren Harp uit handen van Henny Vrienten.
Vrijdag 25 maart | 20.15 u | Theater Warenar, Wassenaar

Kaarten Online: www.warenar.nl/programma Of vanaf een uur voor aanvang aan de kassa in het Theater.

Theater Warenar, Kerkstraat 75, 2242 HE Wassenaar | kassa@warenar.nl

Winactie

Aanstaande vrijdag 25 maart om 20.15 uur brengt Kasper van Kooten de verhalen, muziek en foto’s die horen bij zijn derde roman “Van Kooten en de beat” tot leven op het toneel van Theater Warenar.

WINACTIE: De eerste die ons mailt (kassa@warenar.nl) met het goede antwoord op de volgende vraag, wint 2 vrijkaarten voor aanstaande vrijdag.

PRIJSVRAAG: Noem de 3 titels van de romans geschreven door Kasper van Kooten.

 

Tags

Kasper van KootenTheater WarenarVan Kooten en de BeatvoorstellingWassenaarWinactie
Gerelateerde artikelen
Back To Top