Skip to content
Fotocredit: Feline Broeke

Wassenaarse Feline kanshebber voor titel Miss Beauty Zuid-Holland

24 maart 20223 minute read

Het zijn spannende dagen voor Feline Broeke. De Wassenaarse staat zaterdag in de finale van de Miss Beauty Zuid-Holland verkiezing. Op dat beslissende moment wordt duidelijk of ze door mag naar de volgende ronde. Geen gemakkelijke opgave want samen met haar zijn nog 18 andere dames in de race voor de felbegeerde titel.

Feline verdeelt haar aandacht tussen haar studie voor interieuradviseur aan het Hout- en Meubileringscollege en haar inzet om een voet tussen de deur te krijgen in het modellenwerk. Als derdejaars student heeft ze de ambitie om binnenhuisarchitecte te worden. Relevante praktijkervaring doet ze op in haar bijbaan bij Bentveld Interieur in Leiden. Tegelijkertijd is ze druk bezig geweest om tot de finale van de Miss Beauty verkiezing door te dringen. Dat is alvast gelukt maar ging niet vanzelf. Alhoewel, de start van dit avontuur bleek het makkelijkste onderdeel. Ze plaatst regelmatig foto’s van haarzelf op haar Instagram. De organisatie van de Miss Beauty verkiezing stuitte op haar account met als gevolg dat ze door hen werd benaderd.

“Net als 399 andere kanshebbers moest ik mezelf presenteren in een filmpje. Daarvan mochten 60 dames door naar de casting en vervolgens werden 19 dames genomineerd als finalist,” vat Feline samen. Ze kijkt terug op een leerzame periode in aanloop naar de finale. “Ik heb echt veel geleerd zoals jezelf presenteren, het tonen van inzet en op het gebied van sociale vaardigheden,” blikt ze terug.

Ze heeft zichzelf tot doel gesteld om altijd zichzelf te blijven. “Ondanks tegenslagen of wat mensen van jou vinden.” Dat is ook haar advies aan anderen. “Ga je dromen achterna,” voegt ze toe. Ze geeft zelf het goede voorbeeld. Hoewel nauwelijks voor te stellen werd Feline vroeger nog weleens gepest. Een minder leuke periode, geeft ze aan. “Op een gegeven moment ging de knop om,” vertelt ze. “Ik besloot om mezelf niet meer te storen aan wat anderen zeggen.”

Terug naar de finale. Dan moet Feline zich in verschillende ronden onderscheiden van haar concurrentie. Dat gebeurt met dans, een voorstelronde, een bikinironde en een galaronde. “Dat wordt een pittige dag,” stelt ze nuchter vast. Daarmee is de strijd nog niet gestreden. Twee andere win-factoren in de aanloop naar de finale zijn eveneens van belang.

Allereerst is dat de uitdaging om zoveel mogelijk geld op te halen voor de Linda Foundation. Het geld komt ten goede van arme gezinnen. Ze heeft inmiddels al een aardig bedrag bij elkaar gebracht maar uiteraard kan er nog meer bij. Iedereen kan nog een donatie doen (t/m vrijdagavond): https://www.actievoorlindafoundation.nl/actie/feline-broeke

De andere uitdaging is om zelf zoveel mogelijk stemmen binnen te halen. Deze stemmen bepalen mede wie zich Miss Beauty Zuid-Holland mag noemen. Stemmen gaat gemakkelijk: Sms naar 3010 met de tekst Poll Zuidholland Feline

Ook het stemmen per sms kan nog tot en met vrijdagavond 25 maart. Wassenaarders kunnen daarmee helpen om Feline, als eerste Wassenaarse ooit, te kronen tot Miss Beauty Zuid-Holland.

 

 

 

 

 

 

Tags

Feline BroekeFinalistLinda FoundationMiss Beauty Zuid HollandWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top