Skip to content
Fotocredit: PR

Wassenaarders bedankt voor uw stem!

25 maart 20222 minute read

Beste Wassenaarders,

Net als in 2018 is de Wassenaarse VVD de grootste partij. We komen terug in de gemeenteraad met 5 zetels, wat wel 1 minder is dan 4 jaar geleden. Helaas was de opkomst met 56% lager dan 4 jaar geleden (60%). Een signaal dat we als lokale politieke partijen zeker ter harte moeten nemen, want blijkbaar zijn we niet in staat u duidelijk te maken wat de lokale politiek voor u doet.

Over de afgelopen 4 jaar hebben wij als grootste coalitiepartij gewerkt aan een ambitieus programma en de basis gelegd voor een stabiel, financieel gezond en vooral zelfstandig Wassenaar. Voor de komende 4 jaar wil de Wassenaarse VVD graag verder werken aan deze basis en onze zelfstandige gemeente voor de toekomst borgen.
Lijsttrekker Caroline Klaver-Bouman: “Met een geweldig enthousiast en divers team hebben we intensief campagne gevoerd. We zijn met u in gesprek gegaan en hebben ook weer extra ideeën opgedaan. We hebben debatten gevoerd met de andere politieke partijen. We hebben u geïnformeerd via De Wassenaarse Krant, gesprekken aan de deur en op straat, sociale media, folders en persoonlijke kaarten. Zodat u wel overwogen uw stem kon uitbrengen op 14, 15 en 16 maart. Wij danken u dat u heeft gestemd en daarmee richting heeft gegeven aan de toekomst van ons mooie dorp Wassenaar.”

Wat de Wassenaarse VVD betreft kijken wij uit naar een goede samenwerking tussen inwoners, ondernemers, en de gemeenteraad. We moeten samen aan de slag om te beschermen wat we hebben en te verbeteren waar dat kan. Maar wij willen ook graag het vertrouwen van u terugwinnen in de gemeentepolitiek, zodat de opkomst bij toekomstige verkiezingen omhoog gaat.

De komende weken vinden gesprekken plaats tussen partijen over het vormen van een coalitie. De Wassenaarse VVD gaat deze gesprekken positief in. Caroline Klaver-Bouman: “De onderlinge relaties in de gemeenteraad zijn goed en veel partijen delen dezelfde zorgen en ambities voor Wassenaar. Naast de inhoud gaat het ook om een kwalitatief goed en stabiel bestuur. Wat ons betreft gaan we snel aan de slag met een mooi en breed gedragen programma voor de komende 4 jaar.”

Namens de Wassenaarse VVD, dank voor uw stem.

Tags

GemeenteraadGemeenteraadsverkiezingenIngezondenVVDWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top