Skip to content
Fotocredit: PR

Oude kampteam YMCA Wassenaar verder als YMCA Meijendel. Ga jij met ons mee op zomerkamp?

28 maart 20222 minute read

Wil jij een onvergetelijk zomerkamp met YMCA Meijendel meemaken? Ga dan komende zomer van 17 t/m 23 juli met ons mee naar ‘Het Boshuis’. Een prachtige locatie midden in de bossen van de Utrechtse Heuvelrug. Alle kinderen van 8 t/m 14 jaar zijn welkom.

Activiteiten
Gedurende de week staan er allerlei uitdagende, creatieve en sportieve activiteiten gepland. Op ons eigen terrein beschikken we over een grote Airtrampoline, waar je al je springkunsten kunt laten zien. Ook is er een mega-schommel waar je met al je vriendjes en vriendinnetjes in kunt chillen! Houd je toch meer van spelletjes? Doe dan mee met een wedstrijdje tafelvoetbal, badminton of volleybal!

Buiten het terrein is ook veel leuks te doen. Zo gaan we zwemmen in een tof zwembad met een overdekte glijbaan en een buitenbad. Verder maken we natuurlijk gebruik van de bosrijke omgeving. Wat we hier zoal gaan doen? Denk aan ‘Levend Stratego’, lasergamen en nog veel meer! Elke avond staat er een lekkere maaltijd op tafel en de dag sluiten we af met een gezellig kampvuur of avondspel.

Organisatie en veiligheid
Het kamp wordt georganiseerd door het oude kampteam van YMCA Wassenaar. Dit team heeft een nieuw zomerkamp opgericht onder de naam “YMCA Meijendel”. Dit is onderdeel van YMCA Nederland, een landelijke non-profitorganisatie die zich inzet op het gebied van recreatie en vrije tijd voor jongeren. De leiding van YMCA Meijendel heeft vele jaren ervaring in het organiseren van kampen. Elk jaar willen wij zoveel mogelijk kinderen een leuk zomerkamp laten beleven, waarbij de veiligheid van uw kind(eren) voorop staat. Zo heeft alle leiding een geldige VOG en beschikt het merendeel over een EHBO en/of BHV-diploma. Wij kijken ontzettend uit naar deze heerlijke week en verwelkomen je graag op ons kamp!

Contact
Ben je enthousiast geworden en wil je graag mee op kamp? Schrijf je dan snel in via onze website. Wil je eerst meer weten over ons team en het zomerkamp van 2022? Kijk dan op: https://meijendel.ymca.nl/ of bezoek onze socials (Instagram/Facebook).

 

Tags

InschrijvingKamperenWassenaarYMCA MeijendelZomerkamp
Gerelateerde artikelen
Back To Top