Ga naar hoofdinhoud

Lentekriebels?

29 maart 202259 second read

De lente komt er aan en er zijn allerlei organisaties die juist nu extra vrijwilligers kunnen gebruiken. Wil je lekker buiten bezig zijn én helpen?

• VCW-participatie start binnenkort met fietslessen voor volwassenen die dit in het land van herkomst nog niet hebben geleerd. Wil jij helpen als fietsbegeleider? Kijk dan op de website voor meer informatie (Vac. M.077)

• Nu de terrassen van het Theehuis weer opengaan, kan Stichting Jansland in Voorschoten versterking gebruiken voor ‘het theehuis met een missie’, o.a. voor het wasteam (Vac. M.076) en als leidinggevende (Vac. A.147)

• De activiteiten bij Stoomtrein Katwijk Leiden gaan weer van start. Ze zijn op zoek naar gastvouwen en gastheren die de bezoekers ontvangen en wegwijs maken (Vac. F.079). Daarnaast is er behoefte aan technische en onderhoudsmensen (Vac. L.004/L.016). Vind je het leuk om in het groen te werken? Meld je dan aan als medewerker groenonderhoud (Vac. D.013)

Wil je meer informatie over bovenstaande vacatures of zoek je iets anders? Kijk op onze website en reageer direct! Ook kun je vrijblijvend langskomen tijdens onze open spreekuren op maandag- en donderdagochtend van 9.30 tot 12.00 uur in het Van Heeckerenhuis.

www.vrijwilligerscentralewassenaar.nl | info@vrijwilligerscentralewassenaar.nl | 070-5113133
Volg ons ook op Facebook

Tags

VacaturesVCWVrijwilligerscentrale WassenaarVrijwilligerswerkWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top