Skip to content
Fotocredit: PR

Afsluiting cursus hardlopen bij Loopgroep de Wassenaarse Slag

31 maart 202259 second read

Nog maar 6 weken geleden zijn ze begonnen met de beginnerscursus Yakult Start to Run bij Loopgroep de Wassenaarse Slag en vorige week hebben deze toppers hun doel behaald: 25 minuten achter elkaar hardlopen. Het was soms zwaar, er was soms spierpijn maar het was het allemaal waard.

De cursus speciaal gericht op beginnende hardlopers wordt gegeven door deskundige en enthousiaste trainers van de Loopgroep de Wassenaarse Slag.

Een van de lopers vertelt: “De cursus kent een geleidelijke opbouw. Elke week liepen we weer wat langer maar door deze opbouw was het zeker goed te doen. Ik voel me veel fitter en kan de cursus echt iedereen aanraden!”.

Als jij dit ook wilt ervaren, doe dan de volgende keer ook mee. We beginnen weer op dinsdag 10 mei 2022. Kijk op www.hardlopen.nl/yakultstarttorun voor meer informatie en meld je aan bij Loopgroep de Wassenaarse Slag.

Ben je een gevorderde loper? Kijk dan voor meer informatie op de website van Loopgroep de Wassenaarse Slag (www.loopgroep-de-wassenaarse-slag.nl) of stuur een mail naar loopgroep.de.wassenaarse.slag@ziggo.nl om een afspraak te maken om een keer mee te doen. De eerste maand loop je gratis op proef mee.

 

 

 

Tags

BeginnerscursusHardlopenLoopgroep de Wassenaarse SlagWassenaarYakult Start to Run
Gerelateerde artikelen
Back To Top