Ga naar hoofdinhoud

SMOW zoekt administratieve maatjes

Wij zijn op zoek naar Administratieve Maatjes Denk jij wel eens; ”Ik zou best iets voor een ander willen doen?” Wij zijn op zoek naar geduldige vrijwilligers die helpen bij het op orde brengen van de administratie.

Wat ga je doen?
Je helpt om de administratie bij te houden: brieven en rekeningen, opbergen in mappen, etc. en bij het bellen of mailen naar instanties. Dit doe je bij de mensen thuis.

Vind jij het leuk om een inwoner hierbij te helpen en heb je administratieve vaardigheden? Dan maken we graag kennis met jou. Als administratieve vrijwilliger kun je zelf je afspraken plannen met de klant, gemiddeld 1x per maand, soms vaker, waardoor het goed te combineren is met werk en privé leven.

Wat kun je van ons verwachten?
Je ontvangt professionele begeleiding van een sociaal werker. Administratief Maatje is een interessante functie en geeft veel voldoening. Je maakt onderdeel uit van een groep betrokken vrijwilligers en er zijn interessante trainingen te volgen.

Heb je interesse of wil je meer weten?
Neem dan contact op met Carla van den Berg of Irma Visser Tel: 070 511 2226 (9.00 – 14.00 uur) of stuur een e-mail naar: info@smowassenaar.nl.

Stichting Maatschappelijke Ondersteuning Wassenaar
van Heeckerenstraat 2
22242 GX Wassenaar
070 – 511 2226 (op werkdagen van 09.00 – 14.00 uur)
info@smowassenaar.nl / www.smowassenaar.nl

vacature administratieve maatjes krant vrijdag 25 maart 2022

 

 

Tags

Administratieve maatjesOproepStichting Maatschappelijke Ondersteuning WassenaarVrijwilligersWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top