Skip to content
Fotocredit: redactie Wassenaarders.nl

Wethouder Schokker geeft startsein voor bouw nieuwe sporthal Kieviten (UPDATE)

2 april 202238 second read

Gistermiddag vrijdag 1 april heeft wethouder Hubert Schokker in bijzijn van voorzitter van De Kieviten Mildo Meijer en Jan Pieter Becker namens de sporthalcommissie de eerste sloopwerkzaamheden verricht. Hiermee is het startsein gegeven voor de bouw van een moderne en duurzame sporthal.

Wethouder Schokker was blij dat de werkzaamheden nu echt gaan beginnen. “De afgelopen vier jaar zijn we druk bezig geweest om dit project verder te brengen. Het voelde wel bijzonder want nu wordt het echt concreet.” Foto hieronder, vlnr: Mildo Meijer, Jan Pieter Becker met leden van de sporthalcommissie en wethouder Hubert Schokker. 

IMG 0690

In de loop van 2023 moet het nieuwe sportcomplex gereed zijn. Bekijk hieronder een video van de gemeente Wassenaar met daaronder een impressie van de geplande nieuwbouw. 

{youtube}/2aePDwpRWnY{/youtube}

{youtube}/0OLxMFGyNXs{/youtube}

Tags

De KievitenNieuwbouwSportfaciliteitensporthalStartseinWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top