Ga naar hoofdinhoud

De Wassenaarse VVD gaat aan de slag voor alle Wassenaarders!

4 april 20222 minute read

Op woensdagavond werd de nieuwe Gemeenteraad van Wassenaar geïnstalleerd. Voor de VVD gaan vijf enthousiaste Raadsleden aan de slag. Met ervaring én een frisse blik.

Caroline Klaver woont ruim 20 jaar in ons mooie dorp, samen met haar man Edwin. Haar drie zonen zijn inmiddels uitgevlogen. Caroline heeft ruime ervaring als wethouder en raadslid: “Afgelopen periode hebben wij als Wassenaarse VVD veel bereikt: bestuurlijke rust, financiële stabiliteit en we hebben geïnvesteerd in het dorp. Een aantal projecten staat nog in de steigers: Bijv. verkeer en de N44 of de bouw van nieuwe woningen en de sporthal. Die zou ik heel graag willen afmaken.”

Gerbrand Nijman is komende periode weer fractievoorzitter. Hij woont ook ruim 20 jaar in Wassenaar met zijn gezin. Gerbrand: “Komende periode wil ik mijn kennis van financiën en economische zaken graag weer ten dienste stellen van Wassenaar, om bij te dragen aan een financieel gezonde en zelfstandige gemeente.”

Monique van Deursen was in de afgelopen periode als raadslid woordvoerder voor het sociaal domein. Monique: “Ik heb aan het begin gestaan van interessante trajecten, zoals de decentralisatie van het sociaal domein. Ik wil mij de komende periode wederom inzetten om die veranderingen op de meest effectieve en efficiënte wijze door te voeren.”

Charlotte Rogge is nieuw in de Raad. Zij woont met haar man Willem en drie kinderen met veel plezier op de Prinsenweg. Charlotte zal zich de komende vier jaar inzetten op thema’s als (Veilig) Verkeer, Zorg, Sport, Onderwijs en Cultuur. “Zaken die voor alle inwoners – van jong tot oud – van direct belang zijn,” aldus Charlotte. “Ik heb veel zin om mij hiervoor in te zetten.”

Hans Mulder is getrouwd, heeft 3 dochters en een weekend pleegzoon. Hans is sinds 2011 betrokken bij de politiek in Wassenaar, in de afgelopen Raadsperiode werkte hij vanuit een zelfstandige fractie nauw samen met de VVD. Hans: “Ik sta ervoor dat we de kracht van een dorp in de stedelijke omgeving op een goede manier doorgeven aan de volgende generaties, zodat Wassenaar duurzaam een zelfstandige en groene gemeente blijft.”

Afgelopen zondag vond de overdracht plaats van de oude naar de nieuwe fractie. Fractievoorzitter Gerbrand Nijman: “In de afgelopen periode hebben we veel interessante gesprekken gevoerd met alle inwoners. Daarbij hebben we nieuwe inzichten gekregen en interessante ideeën gehoord. We kijken er naar uit om hiermee aan de slag te gaan.”

6F7DE3B4 9173 4A55 ABF9 AD157698691F

Tags

GemeenteraadIngezondenVVDWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top