Skip to content

Even voorstellen…

4 april 20222 minute read

Mijn naam is Jeanine van den Ende en ik woon nu ruim acht jaar in het prachtige Wassenaar samen met mijn man, twee kinderen en hond.

jeaninevandenendeWe zijn dol op het dorp, de omgeving en hechte gemeenschap die veel voor elkaar over heeft. Sinds half januari ben ik werkzaam als medewerker participatie bij de Vrijwilligers Centrale Wassenaar. Mijn eerste twee maanden zitten er op en die zijn voorbij gevlogen. Wat een leuke en betrokken organisatie is dit. Wat ik doe? Ik organiseer verschillende activiteiten zodat alle mensen in de samenleving mee kunnen doen en juist voor de mensen die af en toe een extra steuntje in de rug kunnen gebruiken.

Zo gaan we in het voorjaar fietslessen organiseren voor volwassenen die dit nog niet in het land van herkomst hebben geleerd. Op deze manier leren ze nieuwe mensen kennen, worden ze mobieler en zelfstandiger. Maar fietslessen is niet het enige project. We organiseren ook yogalessen voor mensen met een kleine beurs, wandel/speurtochten, woordbingo, Nederlandse karaoke en willen we binnenkort een moestuin gaan starten.

Natuurlijk kunnen we met al deze leuke projecten ook wat helpende handen en tips gebruiken! Dus wil je helpen of heb je leuke ideeën?
Schroom niet om mij een bericht te sturen via participatie@vrijwilligerscentralewassenaar.nl. Het is natuurlijk fan-tastisch om iets te kunnen betekenen voor mensen die het zo hard nodig hebben.

www.vrijwilligerscentralewassenaar.nl | info@vrijwilligerscentralewassenaar.nl | 070-5113133
Volg ons ook op Facebook

Tags

Even voorstellenVCWVrijwilligerscentrale Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top