Ga naar hoofdinhoud

Vrijwilligerswerk? Doen!

12 april 202252 second read

Uit onderzoek blijkt dat vrijwilligerswerk gelukkiger maakt. Voor jezelf is dat fijn maar natuurlijk ook voor anderen. Want vrijwilligerswerk maakt meer mogelijk! Help jij onderstaande organisaties een handje om anderen blij te maken?

• Het Brandweermuseum in de Paauw zoekt op diverse fronten hulp (Vac, F.074)

• Met het mooie weer willen we allemaal wel naar buiten! Meld je aan als vrijwilliger bij Fietsmaatjes Wassenaar en ga met een minder mobiele Wassenaarder op pad. (Vac. E.056)

• Museum Voorschoten zoekt hulp! Je kunt er als vrijwilliger aan de slag als coördinator tentoonstellingen (Vac. F.082), als educatief medewerker (Vac. F.083 ) of als medewerker communicatie (Vac. H.072)

• Als vrijwilliger bij de SMOW kun jij de steentje bijdragen; ‘Iedereen doet mee’. Je kunt aan de slag als chauffeur bij AutoMaatje (Vac. C.020), als begeleider ‘samen winkelen’ (Vac. 044) maar ook als vrijwilliger bij het project ‘vitaal ouder worden (Vac. 142)

Meer informatie op onze website of kom langs tijdens onze open spreekuren op maandag- en donderdagochtend van 9.30 tot 12.00 uur.

www.vrijwilligerscentralewassenaar.nl | info@vrijwilligerscentralewassenaar.nl | 070-5113133
Volg ons ook op Facebook

Tags

VacaturesVCWVrijwilligerscentrale WassenaarVrijwilligerswerkWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top