Ga naar hoofdinhoud
Fotocredit: PR

Wassenaar doet mee aan de week van de VitaliteitSpelen met een Sportproeverij voor 55+

12 april 20222 minute read

Wilt u graag weer in beweging komen en bent u nog aan het uitzoeken wat u leuk vindt om te doen? Grijp dan nu uw kans met deze GRATIS Sportproeverij waarbij u verschillende soorten activiteiten kunt uitproberen. Dit aanbod is voor alle inwoners uit Wassenaar die ouder zijn dan 55 jaar. Neem vooral ook uw broer, zus, buurvrouw of buurman mee en dan maken we er samen een actieve middag van.

Inloop is om 12.30 uur bij voetbalvereniging Blauw-Zwart. U kunt dan een FITTEST doen onder professionele begeleiding om te ontdekken hoe fit u op dat moment bent. Dat is handig! Om 13.30 uur starten we met de eerste ronde en kan er gekozen worden uit vier activiteiten.

Het gaat naast actief bezig zijn en meedoen ook om samen met anderen in beweging te zijn. Dit op een toegankelijke en ontspannen manier. Tijdens de pauze zal er een drankje aangeboden worden en wordt er informatie gedeeld over een gezonde leefstijl. Iedereen wil gezond oud worden, maar zich niet oud voelen. Leefstijl speelt hierbij een grote rol. Kom dus in beweging en neem gezellig iemand mee naar deze Sportproeverij voor 55+.

Deze middag wordt inwoners gratis aangeboden vanuit het sport- en preventieakkoord Fit in Wassenaar samen met lokale partners.
Kijk voor meer informatie op www.fitinwassenaar.nl. Zien we u daar?

Datum: Vrijdag 13 mei 
12.30- 13.15 – Mogelijkheid tot het doen van een Fittest onder professionele begeleiding
13.30-16.30 uur – Samen in beweging met verschillende activiteiten

Locatie: Sportpark De Schulpwei (verzamelen bij Blauw-Zwart)
Doelgroep: 55 jaar en ouder

Inschrijven: https://forms.office.com/r/faeUgmHrmf of ter plaatse tussen 12.30-13.15 uur.

Tags

55+Fit in WassenaarGemeenteSeniorenSportproeverijVitaliteitsspelenWassenaar
Back To Top